Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morderkesier tank ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mag :> Zobacz sobie jego burst:

Niby możesz pójść pod tanka, ale żeby wykorzystać jego pełny potencjał polecam ap build

Tylko jak pójde tylko pod AP to będe miał mało hp i w TF szybko padne a gdy używam skilli to mi też hp bierze .
Opublikowano

Tylko jak pójde tylko pod AP to będe miał mało hp i w TF szybko padne a gdy używam skilli to mi też hp bierze .

dlatego składa sie spellvampa i całe combo na adc a potem adckiem zabijasz reszte enemy teamu

Opublikowano

Walisz go full dmg, z zhonyą jedynie, ale to też item ofensywny, a nie jak mówicie 'offtankowy' :) Socrererki > WOTA > Deathfire Grasp > Rabbadon > Void Staff > Zhonya - poleć takim buildem zobaczysz jak będziesz niszczyć :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tarcza + spell vamp daje sporą przewagę w trade na lini. W TF jak cie wezmą to wiadomo, że się nie uratujesz .

Opublikowano

To ap tank

Build wygląda mniej więcej tak :

Sorcerki/Merce --> Hextech/WoT --> Rabbadon --> Zhonya/Rylai --> Spirit Visage --> Void Staff

Ale nie składasz zawsze pokolei tak jak wyżej bo nie zawsze masz hajs i czasem lepiej mieć HP niżeli DMG.

Pasjonat
Opublikowano

Za moich czasów robiło się go full tank xD brałeś buty i 5x sunfirecape (kiedyś się stackowały, kiedyś lądował pasywe sunfirem) i wchodziłeś w teamfighta i miałeś nieskończoność tarczy :D ale teraz to jakiś ap tank albo ap ze spellvampem

.

Opublikowano

Za moich czasów było lepiej, hehe. Zawsze nim grałem na offtanka. Tzn jakoś dużo przedmiotów tankujących mu nie kupowałem - trochę do hapsów, żeby miał się jak bić, a reszta w dmg, żeby ludzie przed nim uciekali. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...