Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victorious Team

EMHA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10172707_1442585902647481_6928484246133995161_n.png

Witam.

Mam przyjemność zaprosić Was wszystkich do stosunkowo nowego klanu na polskiej scenie Battlefielda Play4Free jakim jest Victorious Team. Liczymy sobie około 30-stu osób, staramy się tworzyć miłą i przyjemną atmosferę na teamspeaku, gdzie gromadzą się nie tylko nasi gracze klanowi, ale także liczna grupa ludzi, która przychodzi z nami porozmawiać i pograć razem. Członków klanu mamy sporo, chcemy po prostu zaprosić określone osoby zainteresowane wspólną grą od czasu do czasu lub regularnie, nie wiąże się to z żadnymi klanami, rekrutacjami, podaniami i innymi bzdetami. Na teamspeaku są również grupy ludzi grający w gry typu League of Legends, Minecraft, Need for Speed World, War Thunder, Battlefield 3 i 4, World of Warcraft, Diablo 3 i Counter Strike GO. Oczywiście, jako klan rywalizujemy z innymi klanami, organizujemy czasem treningi, ale należy pamiętać, że jesteśmy nowym klanem, utworzonym na baize zaufanych, znajomych osób.

Posiadamy stronę, należy jednak pamiętać, że służy ona tylko i wyłącznie do podań.

Strona: 

www.victorious-team.enjin.com

TS3: 185.49.12.217:4000

Podsumowując, na teamspeaku przewinęło się u nas około 40 osób, z czego 30 osób to klanowicze. Tak więc zapraszamy serdecznie również i Was.

Pozdrawiam w imieniu swoim i Victorious Team.

P.S. Nie krzyczcie, miałem to wstawić o.O Ja im tylko ts3 udostępniam ^_^

Opublikowano

Wystarczy ustawić na priorytet niski jak masz problemy z lagami. A jak nie możesz rozmawiać z innych względów, no to cóż... :p Nie musisz rozmawiać, no ale lepiej się gra. :)

Opublikowano

Też bym.chciał, ale mam to, że u mnie nie ma prywatnosci(kawalerka m2). Wszystko z mojego pokoju słychać u rodziców

Opublikowano

Też bym.chciał, ale mam to, że u mnie nie ma prywatnosci(kawalerka m2). Wszystko z mojego pokoju słychać u rodziców

Sadzilem, ze do Ziembola Cie ciagnie. :P

E tam, mozesz cicho gadac lub no nie gadac xD ale cicho lUb malo gadac to nic sie nie stanie rodzicom. ;)

Opublikowano

Sadzilem, ze do Ziembola Cie ciagnie. :P

E tam, mozesz cicho gadac lub no nie gadac xD ale cicho lUb malo gadac to nic sie nie stanie rodzicom. ;)

Skoro ma macro, ta ja dziękuję. Najlepiej jest jak ich nie ma w domu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ponownie.

Udalo nam sie wszystko ogarnac i ostatecznie w tym tygodniu bedzie i serwer i forum. Dodatkowo masze grono powiekszylo sie do 35 osob. Wszystkich chetnych do wspolnej, niezobowiazujacej gry zapraszam serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...