Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z grafiką po formacie

Barueri

Pytanie

Opublikowano

Witam, ostatnio robiłem pierwszy format. Wszystko poszło dobrze. Działa mi internet itp., ale mam problem z grafiką. Nie mogę w nic zagrać(FIFA, Total War, Call of duty), nie wiem jakie sterowniki mam pościągać, ani co zrobić.

Karta graficzna to Ati Radeon 6850. Za pomoc daje lajki oczywiście.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz Driver Booster ;) On wyszuka ci wszystkie sterowniki i zainstaluje :) Robiłem tak samo bo też miałem problemy z grafiką. Zainstalowalem sterowniki przez ten program i wszystko działa :)

Driver Booster bez wersji premium będzie bardzo długo mu to pobierał.

Jeżeli możesz to znajdź jakiegoś serial keya w internecie. Nie podam ci tutaj ponieważ forum nie popiera piractwa.

Opublikowano

Pobierz Driver Booster ;) On wyszuka ci wszystkie sterowniki i zainstaluje :) Robiłem tak samo bo też miałem problemy z grafiką. Zainstalowalem sterowniki przez ten program i wszystko działa :)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...