Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie medy polecacie?

boniek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie Medy polecacie? interesują Mnie Medy które Beda Miały Mocne Działo I NIE najgorszy pancerz na wyższych tierach. Jeśli możecie, aby poproszę o uzasadnienie odpowiedzi.Pozdrawiam

Opublikowano

Ruskie. Są i mocne działka, i bardzo twarde wieże. Możesz też spróbować chińczyków, którzy głównie Rosjan podrabiają.

Opublikowano

Bierz ruskie bo są op. Mocny pancerz, dobra mobilność, przyzwoite camo i bardzo dobre lufki. Ewentualnie możesz chinoli wziąć, ostatnio nauczyłem się grać T-34-2 i jest miodnie (Tak @Reiden , miałeś rację...). Mocna wieża, przyzwoita mobilność i camo, lecz słaby DPM i DPS.

Opublikowano

Zdecydowanie Leopard 1, posiadam prawie wszystkie czołgi średnie i ten najbardziej mi przypadł do gustu, świetna prędkość oraz zwrotność, doskonałe działo, szybkostrzelne celne i przyzwoity DMG, celownik skupia się ekspresowo, jest to jeden z 3 najcelniejszych czołgów w grze, pancerz na wieży odbija coś, nie słuchaj wypowiedzi osób które opisują Leoparda negatywnie a nawet nim nie grali lub grali na testowym, ja mam na nim prawie 700 bitew. Idealnie nadaje się też na CW na mapy takie jak Piaszczysta rzeka, Malinówka, El-Haluf. Jeżeli chcesz mogę Ci ten czołg zaprezentować na treningowym, inne medy też. Droga do Leopardzika jest przyjemna od Indian Pz jak zbadasz działo :) Pozdrawiam i polecam

Opublikowano

Zdecydowanie Leopard 1, posiadam prawie wszystkie czołgi średnie i ten najbardziej mi przypadł do gustu, świetna prędkość oraz zwrotność, doskonałe działo, szybkostrzelne celne i przyzwoity DMG, celownik skupia się ekspresowo, jest to jeden z 3 najcelniejszych czołgów w grze, pancerz na wieży odbija coś, nie słuchaj wypowiedzi osób które opisują Leoparda negatywnie a nawet nim nie grali lub grali na testowym, ja mam na nim prawie 700 bitew. Idealnie nadaje się też na CW na mapy takie jak Piaszczysta rzeka, Malinówka, El-Haluf. Jeżeli chcesz mogę Ci ten czołg zaprezentować na treningowym, inne medy też. Droga do Leopardzika jest przyjemna od Indian Pz jak zbadasz działo :) Pozdrawiam i polecam

Brak pancerza, a autor wyraźnie pisze:

? interesują Mnie Medy które Beda Miały Mocne Działo I NIE najgorszy pancerz na wyższych tierach

Do tego lufka jaj nie urywa.

Brytyjskie. Od 8 t mocna wieża,pancerz coś odbije, działo z nienajgorszym dmg i hulldown

Niski dpm, tylko wieża dobra. Sam robię tą linię, 4-6t bardzo przyjemne, 7t najgorszy dla mnie z całej linii, 8 to mój ulubiony czołg, a o 9t dużo dobrego słyszałem. Xt shit, kupa itp. Wolny, papier, przeciętna lufka.

Opublikowano

Ruskie medy są mało celne i mają mały DMG, jedyna zaleta to pancerz, i szybkostrzelność. Do tego są wolne, FV4202 to ciężki czołg w grze, sam mam problemy z jego opanowaniem owszem pancerz dużo lepszy od ruskich. E50M z pancernych jest dobry, i w miarę szybki. Działo tak celne jak w Leopardzie ale wolniej skupia, niech autor przemyśli medy bez pancerza, nie sądzę aby tanką średnim był potrzebny pancerz

Opublikowano

Ruskie medy są mało celne i mają mały DMG, jedyna zaleta to pancerz, i szybkostrzelność. Do tego są wolne, FV4202 to ciężki czołg w grze, sam mam problemy z jego opanowaniem owszem pancerz dużo lepszy od ruskich. E50M z pancernych jest dobry, i w miarę szybki. Działo tak celne jak w Leopardzie ale wolniej skupia, niech autor przemyśli medy bez pancerza, nie sądzę aby tanką średnim był potrzebny pancerz

ruskie malo celne? to nie jest td on ma bic sie na malej odleglosc

maly dmg? to nie jest td on ma kasac nie wiele ale czesto (i tak maja dosyc spory dmg jak na meda)

wolne? to nie jest pizdzik tylko med a taki musi miec przynajmniej mocna wieze i nie musi byc tak mobilny

maja odpowiednia celnosc, dmg i mobilnosc jak na medy

na przyszlosc nie pisz takich glupot, zanim zaczniesz innym doradzac sam opanuj gre bo wprowadzasz ludzi w blad

no widzisz @Juri. czasem lepiej poczekac z opinia, teraz popraw ten stek bzdur na poradnik

860331433165800174608.png

Opublikowano

Drugi dpm ale co tam..

Polecam batchata/t62a/obj140

76561198001815076.png
Opublikowano

0.35 - bardzo mało celne - co?

320 co 5.5sec - BARDZO mały dmg - co?

Wolne - może 50km/h nie osiągają, ale still better than FV4202 i HTki.

FV4202 i pancerz... GDZIE JA SIE PYTAM ;-; Więcej steel walli na Pattonie wyłapie, niż tym czymś, bo kadłub jaj nie urywa na tierze, a wieża jest niesamowitym gównem. Jak najlepszego czołgu nie wyznaczysz, to najgorszy to zdecydowanie FV4202 (jeżeli o T10 chodzi)

Odnośnie tematu:

E 50M - niezła lufa i najlepszy pancerz z medów

Obj 430 - fajny pancerz i dobre działo

T-62A - pacz up

Opublikowano

@up nie każdego bawi taranowanie. chociaz ten model calkiem niezly jest. tez moge go polecic.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

0.35 - bardzo mało celne - co?

320 co 5.5sec - BARDZO mały dmg - co?

Wolne - może 50km/h nie osiągają, ale still better than FV4202 i HTki.

FV4202 i pancerz... GDZIE JA SIE PYTAM ;-; Więcej steel walli na Pattonie wyłapie, niż tym czymś, bo kadłub jaj nie urywa na tierze, a wieża jest niesamowitym gównem. Jak najlepszego czołgu nie wyznaczysz, to najgorszy to zdecydowanie FV4202 (jeżeli o T10 chodzi)

Odnośnie tematu:

E 50M - niezła lufa i najlepszy pancerz z medów

Obj 430 - fajny pancerz i dobre działo

T-62A - pacz up

Powiedz mi przyjacielu, iloma medami grałeś? ( w grze nie na testowym) , 0.35 to dla mnie mała celność a co do FV4202 odbija bardzo często przednia płyta nie do przebicia, wieża odbija często. 

Opublikowano

Idź w medy chińskie :) Mało tego gówna jest i nie wiedzą ludzie gdzie strzelać, też sądzą, że chińskie to gówno i gówno też zrobi co jest nieprawdą :) Ja teraz wymaksuje mojego HT (WZ-111 1-4) 1 maja i wbije troche kaski na typka żeby nim do T-34-1 wbić (mam T-34-85 polecam jeżeli chcesz sobie VI tier zostawić. Elitarny 800 bitew z tym, że ostatnio przestałem nim grać gdyż mam hellcata którego maksuje (w plutonach) a normalnie gram M22 Locustem i T-25 ;) na luzie 11k zarabiam za SŁABĄ bitwe bez premki 2ma czołgami :) tylko 40zł 2 czołgi - opłacało się ;) Więc... Idź w chińskie. Wieża nie do przebicia na swoich tierach (T-34-3 up)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...