Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zalany Razer.

TodexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż mam klawiaturę Razer BlackWidow Tournament, zalałem ją sokiem i nie które guziki trudno się wciska oraz one tak jakby wolniej się do góry podnoszą ;c

Co mam zrobić, rozkręcić ją i coś zrobić czy co? ;c

Opublikowano

Na pewno rozkręcić, wyjąć wszystkie klawisze i je włożyć do wody i wymyć. Do tego resztę klawiatury też powinieneś powycierać wilgotną szmatką by wszystko było czyste, a na koniec wszystko wytrzyj do sucha.  I jeśli wszystko będzie już czyste i nie będzie śladów soku to możesz złożyć klawiaturę w całość. Tylko uważaj by nie pobrudzić/zalać wodą części elektronicznych w tym płytki.

Opublikowano

Ja to robię w swoim Sidewinderze X4 tak, że wyciągam elektronikę, a resztę wrzucam do wanny i niech się odmacza w gorącej wodzie, ewentualnie natrysk prysznicem z gorącą wodą pod dużym ciśnieniem. Resztki jedzenia i napojów dobrze schodzą. Potem schnie (lub pomagam suszarką) i jest jak nówka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...