Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] SpamBot dla Minecraft wersjka 1.7.2 na MultiPlayer

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, poszukuje takowego bocika, chcę aby można było ustawić co ile sekund piszę. Proszę o linki, bo jak ktoś poda nazwę, ja bd szukać i okaże się, że bot jest na wersję wydaną 2 lata temu... Więc proszę o linki.

Opublikowano

To nie jest zły dział, bo mi chodzi o moda/cheata takiego jak ma np. Huzuni, tylko, że huzuni spami na /msg każdemu graczu, a ja chcę spambota, który pisze na czacie.

Opublikowano

Ale na cheatach chyba nie ma takiej możliwość tylko są od tego pluginy

Opublikowano

Ty chyba nie rozumiesz co to plugin a cheat/mod. Plugin można wgrać na serwer, na którym masz dostęp do plików serwera, a ja chce modyfikacje/cheat, który spami.

Edit@ Dla moderatora, jeżeli nie wiesz czemu go zgłosiłem, to poczytaj jego ostanie posty, albo po prostu nie zna się, albo celowo spami aby wbić post.

Opublikowano

Też bym się przyłączył do tego pytania przeszukałem wiele stron lecz niestety większość jest na stare wersje mc. Natomiast poszukuje czegoś na obecne wersje jakie wyszły czy 1.7.2 i wyżej.

19203080844fe8d1999b259.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...