Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wukong, dobrzy czy źle?

Mazlan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż od piątku zacząłem grać w ligę legend, i udało mi się uzbierać 5,1k, za które kupiłem Wukong'a wraz ze skórką ''Generał Wukong''

Chcę Was się zapytać, czy dobrze mi idzie granie Wukongiem, czy źle? Możecie pisać co złego w buildzie mam itp.

Oto screen mojej gry:

http://zapodaj.net/8d613f14e95a1.png.html

PS.

Wie ktoś jak zrobić, żeby zdjęcie było już wyświetlone? Tak, żeby nie trzeba było podawać linku :)

Opublikowano

dobrze ziomus ci idzie do zdjecia

dzięki ;d

a co do buildu dobry? czy coś w nim zmienić? :D

Opublikowano

jeśli serio grasz od piątku,  to wygląda na to że grasz bardzo dobrze, co do buildu to idealny na brąz a tak to buduj hydrę, black cleaver, omen, banshee, i coś tam na hp, właściwie to może nawet last whisper jak ci dobrze idzie. 

Opublikowano

Lol przypomina Mi to moje początki, tylko że ja grałem ashe... Oddawaj część killi, buduj się na offtanka nie full dmg

Dzięki za rade, ale próbowałem oddawać fragi, ale miałem 1 afk'a, 1 koleś był całkiem nowy, sion trollował, tylko irelia i ja graliśmy, oddawałem jej fragi jak tylko mogłem, ale jak walczyłem 1v4 a irelia siedziała na bocie to nie mogę jej oddać fragów prawda? 

Co do buildu na 100% go zmienię, bo wiadomo full ad nie opłaca się, ale tą grę traktowałem lajtowo, przeciwnicy mieli 3 afk'ów, więc :)

Z reguły nie lubię aż takich łatwych gier, ale nie narzekam ^_^

Opublikowano

Teraz była o wiele cięższa gra. Irelia z enemy robiła nas solo jak chciała. Co do buildu to zmienił się troszeczkę i gra mi się nim lepiej niż tym poprzednim ^_^

Tutaj macie screena:

http://zapodaj.net/1b69e7b746a5c.png.html

Okej, dziękuje wszystkim za porady, temat można zamknąć!

Gdy wbiję 30lv będę starał się dostać do platyny, tak więc możecie się spodziewać za niedługo tematu ''Road to Platinum by Mazlan'' :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...