Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

włosy na gumę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpisując w google treść twojego pytania znalazłem odpowiedź na nie. Pozwole sobie ją zacytować.

"

Hmm . po co wgl stawiać te włosy ? Sam rok temu jeszcze stawialem ale zrezygnowalem z tego bo uznałem ze jest to totalnie nie potrzebne . No ale jak juz stawialem to robilem to tak : 
1.Biore troche gumy na rece i rozcieram 
2. Wszystkie włosy ulizuje na jeden bok (całą dłonią) 
3. Kilkoma palcami przeciągam w przeciwną strone ulizania 
4. Ponownie biore troszeczke gumy na rece i rozcieram i delikatnie przejeżdzam po postawionych włosach (po to, aby były twardsze)

"

Mam nadzieje, że ci pomogłem oraz nauczylem korzystać z google.

Opublikowano

Wpisując w google treść twojego pytania znalazłem odpowiedź na nie. Pozwole sobie ją zacytować.

"

Hmm . po co wgl stawiać te włosy ? Sam rok temu jeszcze stawialem ale zrezygnowalem z tego bo uznałem ze jest to totalnie nie potrzebne . No ale jak juz stawialem to robilem to tak : 

1.Biore troche gumy na rece i rozcieram 

2. Wszystkie włosy ulizuje na jeden bok (całą dłonią) 

3. Kilkoma palcami przeciągam w przeciwną strone ulizania 

4. Ponownie biore troszeczke gumy na rece i rozcieram i delikatnie przejeżdzam po postawionych włosach (po to, aby były twardsze)

"

Mam nadzieje, że ci pomogłem oraz nauczylem korzystać z google.

korzytsałem z google, ale nie mogłem trafić na nic ciekawego, więc chyba od tego jest forum :)

Opublikowano

korzytsałem z google, ale nie mogłem trafić na nic ciekawego, więc chyba od tego jest forum :)

To sposób na postawienie włosów na gumę ma być ciekawy, czy skuteczny? Uznałem, że skuteczny, dlatego ci wkleiłem instrukcje, która faktycznie może pomóc. Jak chcesz, żeby to wyglądało ciekawie, to nie wiem.. rób to stojąc na rękach z zamkniętymi oczami.

Opublikowano

To sposób na postawienie włosów na gumę ma być ciekawy, czy skuteczny? Uznałem, że skuteczny, dlatego ci wkleiłem instrukcje, która faktycznie może pomóc. Jak chcesz, żeby to wyglądało ciekawie, to nie wiem.. rób to stojąc na rękach z zamkniętymi oczami.

ale tu też pojawia się problem, że ja mam gęste włosy i mi opadają.

Opublikowano

ale tu też pojawia się problem, że ja mam gęste włosy i mi opadają.

Opadają pod wpływem ciężaru? Użyj więcej tej całej gumy, albo skróć trochę długość włosów. Innego pomysłu nie mam, nie spotkałem się z tym problemem, gdyż nie dbam o swój wygląd. 

Opublikowano

Opadają pod wpływem ciężaru? Użyj więcej tej całej gumy, albo skróć trochę długość włosów. Innego pomysłu nie mam, nie spotkałem się z tym problemem, gdyż nie dbam o swój wygląd. 

to mam ulizać je na jedną stronę tak jakbym szamponu nawalił i potem w drugą? i bd efekt jak na foto?

Opublikowano

to mam ulizać je na jedną stronę tak jakbym szamponu nawalił i potem w drugą? i bd efekt jak na foto?

Dlaczego nie spróbujesz? Z resztą to samo było opisane w moim pierwszym poście w temacie. Nie wiem, czy dopiero teraz zrozumiałeś, czy nie czytales zacytowanej przeze mnie treści i sam wpadles na ten temat.

Opublikowano

Jeżeli mówisz że opadają ci poprzez ciężar to idź do fryzjera i powiedz mu żeby zostawił długość tylko żeby zrobił tak żeby włosy były rzadsze. Nie pamiętam jak się ot nazywało.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...