Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WannaDie

Mati07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wanna Die ? 12:51:15

Jestem jebanym noobem

Wanna Die ? 12:51:19

Przepraszam za zmyslanie historyjek na mpcforum.pl

Wanna Die ? 12:51:21

:(

Wanna Die ? 12:51:23

ale ze mnie pedal

Ja 12:51:23

T_T

Pozdro dla Ciebie ziomek..

edit:

Skoro on dodaje jakies gowna podpisane moim nickiem to sorry. . .

Edit2:

prysznic.. pomyliles mnie z kims... czy kazdy Mati07 to musze byc ja?? -.-

Opublikowano
Wanna Die ? 12:51:15

Jestem jebanym noobem

Wanna Die ? 12:51:19

Przepraszam za myslanie historyjem na mpcforum.pl

Wanna Die ? 12:51:21

:(

Wanna Die ? 12:51:23

ale ze mnie pedal

Ja 12:51:23

T_T

Pozdro dla Ciebie ziomek..

wiedzialem ze masz max 13 lat jednak :) i o takich jak ty niedawno wspominalem ahh.. jak by bylo dobrze gdyby dzieci niemialy dostepu tutaj. Wiesz bardzo cieszylbym sie jakbys niemial neostrady i mod dal ci ban na ip.. wtedy pro hakier musialby angielskiego sie uczyc i czytac co jest na angielskim mpc :blink:

2006-2010

Opublikowano

Ban na 3dni. Kurwa, ludzie... idźcie sobie na gg/czat/inne forum i załatwcie swoje dziecinne sprawy, bo robicie po prostu tutaj jeden wielki burdel! Gówno mnie obchodzą Wasze spory, a tym bardziej nie mam zamiaru ich czytać.

Od teraz, zobaczę jedną głupią sprzeczkę NIE na temat to mówię od razu że bez edytowania posta daję bana na 7dni.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Ban na 3dni. Kurwa, ludzie... idźcie sobie na gg/czat/inne forum i załatwcie swoje dziecinne sprawy, bo robicie po prostu tutaj jeden wielki burdel! Gówno mnie obchodzą Wasze spory, a tym bardziej nie mam zamiaru ich czytać.

Od teraz, zobaczę jedną głupią sprzeczkę NIE na temat to mówię od razu że bez edytowania posta daję bana na 7dni.

Pozdro

Prawidłowo! Popieram!

P.S

Tylko bądź konsekwentny :)

Opublikowano

Gdyby kózka nie skakała to by bana nie dostała.Hahaha,niezly z ciebie haxor,nawet potrafisz zrobić fake rozmowe z gg.Taki kozak jesteś ? To podaj tutaj moje gg i zobaczymy =) La cretino maximale ! Pozdrówki ziomex ^^

Opublikowano

wanna die.. ale poco sie przejmujesz dzieciakiem ktory pewnie jest w okolicach 13 lat niepanuje nad emocjami (nawet zdan nieumie ukladac > patrz 1 post) olej to, bo jeszcze ci kompa shakuje i co wtedy? dobra ale na powaznie, to ty rozpoczoles wojne z nim wklejajac ta rozmowe a to forum nie sluzy do tego i zamiasz na starcie dac sobie spokoj to jeszcze prowokacje robisz..

2006-2010