Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie konta - czysta ciekawość, proste odzyskiwanie? o.0

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam pytanie, czy jeżeli ktoś chce odzyskać swoje konto, to wystarczy podać pierwszego maila, czy trzeba

znać hasło do tego pierwszego maila ? Bo według mnie jest to trochę bezsensu, ktoś może znać mojego maila z osiedla nawet i wziąć sobie moje konto, tak jak to zrobił kolego u innego, gdyż podał te podstawowe info.

Tylko do Was zasadnicze, pytanie, z ciekawości -

Do odzyskania konta potrzeba znać hasło do pierwszego maila, na którym zostało zrobione konto?

Bo jak nie to według mnie to jest porażka.

Piszcie, co wiecie. ;)

Opublikowano

Pisałem raz do supportu o jedną rzecz, prosili mnie tylko i wyłącznie o podanie maila na którym konto zostało założone, żadnego hasła nie chcieli.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Pisałem raz do supportu o jedną rzecz, prosili mnie tylko i wyłącznie o podanie maila na którym konto zostało założone, żadnego hasła nie chcieli.

Nie chcieli hasła? To to jest totalnie głupie.

Sytuacja: Kolega wie kiedy kupuję RP, znamy się, mówię mu, zna meila, wie gdzie mieszkam, zna dostawcę, wie jaki mam nick.

Nie trzeba znać ?

Porażka jakaś. o.O

Ale ty chciałeś odzyskać?

Opublikowano

Nie tylko znajomość maila. Zadają wiele dziwnych pytań.

- Mniej więcej kiedy założone ACC.

- Czy z czyjegoś refflinka.

- Pierwsza postać.

Musisz podać swoje IP.

Kiedy kupowałeś RP.

Najlepiej jak masz jakiś dowód zakupu.

Zadają wiele pytań. Znajomość samego maila nic nie da ;)

Zależy to od tego na kogo trafisz.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nie tylko znajomość maila. Zadają wiele dziwnych pytań. - Mniej więcej kiedy założone ACC. - Czy z czyjegoś refflinka. - Pierwsza postać. Musisz podać swoje IP. Kiedy kupowałeś RP. Najlepiej jak masz jakiś dowód zakupu. Zadają wiele pytań. Znajomość samego maila nic nie da ;) Zależy to od tego na kogo trafisz.

A dziękuję, pytam z czystej ciekawości. Bo gdzieś przeczytałem na forum lola że typ podał tylko podstawowe info i mnie to trochę przestraszyło :P.

Opublikowano

Nie chcieli hasła? To to jest totalnie głupie.

Sytuacja: Kolega wie kiedy kupuję RP, znamy się, mówię mu, zna meila, wie gdzie mieszkam, zna dostawcę, wie jaki mam nick.

Nie trzeba znać ?

Porażka jakaś. o.O

Ale ty chciałeś odzyskać?

Nie :P

Btw. takie info potrzeba:

http://prntscr.com/3e9jnu
279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...