Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP - kod ?

x4DI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zrozumiałem pytania?

Jeżeli chodzi o to czy można kupić rp to tak i można kupić je np za sms bądź paysafecard kupujesz w sklepie paysafecard 1 lepszym tam gdzie ci karty na telefon sprzedają sprzedawczynie powinny wiedzieć o co chodzisz mówisz tak:

Dzień dobry chiał bym kupić paysafecard za (20,30,50,100,200,300) zł Ona ci drkuje taką jak karte do telefonu wracasz do domu logujesz się do lola wchodzisz w dołąduj RP w sklepie dajesz płatność paysafecard wybierasz cene wpisujesz kod :)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Jeśli chcesz zrobić jakiś konkurs, to możesz również jako nagrodę dać kod PSC, za który można kupić RP, a jeśli chcesz dla siebie, to równie dobrze możesz kupić od razu na konto.

Opublikowano

Da się tylko w Ameryce kod kupić który potem reedem w sklepie. Kod w postaci kartoniku ze zdrapką w europie nie dostępne. Czasami zagraniczni streamerzy z NA robię giveawaye na fb tych kodów.

Opublikowano

Na allegro możesz poszukać. Znalazłem jakąś aukcję gdzie teoretycznie można kupić kod na rp ale:

1. może to być oszustwo

2. nie podam linku do aukcji, bo "handel"

Wpisz w wyszukiwarce allegro "Riot Points".

Opublikowano

Ja mam pytanie z innej beczki.

Czy jak pójdę do spożywczaka tam gdzie sprzedawczyni drukuje mi czasami karte do telefonu wydrukowała by też paysafecarda ?: p

Opublikowano

Ja mam pytanie z innej beczki.

Czy jak pójdę do spożywczaka tam gdzie sprzedawczyni drukuje mi czasami karte do telefonu wydrukowała by też paysafecarda ?: p

No tak, normalnie.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

@UP

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo jak bym był nim i posłuchał takiego debila jak ty ( Trzeba się tak wyrazić do twojej osoby ), to bym ze wstydu z domu nie wyszedł.

@top

Zależy czy ma PSC, zazwyczaj piszę na drzwiach/oknie że są tam PSC :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...