Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie dot. steam, czy jak pobiore multiplayer crack do gry naruto shippuden ninja storm 3 to można dostać bana na steamie ?

To nie łamie regulaminu mpcforum gdyż nie proszę o piraty itd. tylko się pytam czy jest prawdopodobieństwo bana.

Teraz czekam na fale hejtów jaki to jestem zły testując gry (sprawdzam czy opłaca się kupić przed wydaniem tych 70 zł, gdyż nie ma wersji demo)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Czyli masz piracką grę i chcesz do niej wgrać cracka, na którym będziesz mógł grać w multi? I nie ma to nic związanego ze steamem (poza tym, że można tam tę grę kupić)? Więc czemu mieliby Cię banować?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Czyli masz piracką grę i chcesz do niej wgrać cracka, na którym będziesz mógł grać w multi? I nie ma to nic związanego ze steamem (poza tym, że można tam tę grę kupić)? Więc czemu mieliby Cię banować?

Ponieważ trzeba pierw odpalić steam by multiplayer działało, chcę przetestować grę więc "piracę".

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Zależy też czy będziesz miał nazwe pliku typu ,,Naruto shippuden ninja storm 3 crack'' to możesz dostać bana lecz mało komu chce się pisać raportów ;)

Jeżeli masz znajomych adminów to masz prz&%$bane  ^^

Opublikowano

Mój jedyny znajomy to komputer, więc nie mam się o co bać, tylko mu ufam, no i Wam :D. (Tak mam problemy ze sobą)

Nazwa pliku jest taka sama, ok dzięki temat cls, a dla pana up like leci.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...