Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobry hosting, bez jakich kolwiek lagów. PaySafeCard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę założyć serwer, ale nie wiem na jaki hosting się zdecydowac ;p, Chcę tylko żeby można było tam płacić PaySafeCard i żeby nie było lagów ;)

Opublikowano

Odrazu odradzam ci Hosting FiberHost sa tam straszne lagi chociaz jest napisane ze tyle ramu itp ;)
Polecam ci Hosting "FireHosting" maja tam bardzo dobre FireWalle takie same jak na ovh ;) !

Opublikowano

Odrazu odradzam ci Hosting FiberHost sa tam straszne lagi chociaz jest napisane ze tyle ramu itp ;)

Polecam ci Hosting "FireHosting" maja tam bardzo dobre FireWalle takie same jak na ovh ;) !

Nie znam FireHosting, pewnie jakiś słaby hosting.

Ale ja nie polecam Pukawki.

Polecam ownserver oraz fiberhost. Ale jeżeli masz dużo pieniędzy do polecam craftserve

Opublikowano

FiberHost.pl - Radze zobaczyc nowy pakiet LAVA bez limitu ram , ale napewno jest jakis limit .

Polecam tez lvlup.pro - Dobry Hosting mialem tam serwer bez lagow .

Ale jak juz masz duzo kasy na serwer to polecam "SoRED.pl lub OVH.pl"

Opublikowano

| NoNewbie  no może udało Ci się trafić na jakąś normalną maszynę u nich bo co kupiłem serwer to lagi jak cholera 

| ja osobiście polecę mineserv.eu bo z fiberhosta się przeniosłem mam już 4 serwery i każdy na podobnej konfiguracji i niema z nimi żadnego problemu.

| No raz był jak dzieciaki z fiberhosta się reklamowali ale z nimi dałem sobie radę 

| Polecam też z tego względu że możesz napisać na systemie zgłoszeń i do takiego jednego administratora na gg i zobaczysz że nie pożałujesz 

| jak chcesz to możesz sobie przetestować jak działa serwer 

| darmowyserwer.mineserv.eu

edit

a i mają paysafecard 

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Opublikowano

Zobacz na Maxcraft.pl - bije resztę na głowę. Serwery w Warszawie ,a nie gdzieś we Francji.
Napisz na [email protected] to dostaniesz serwer na testy.
Nie ma lagów i jest PaySafeCard.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Coś musiałeś mieć nie tak. Sprawdź teraz. Bardzo wiele osób poleca i ja też.

Moim zdaniem najlepszy. Na pewno 0 lagów, bo możesz wyłączyć limit ramu.
Do tego nie ma lagów po sieci, bo serwery są w Warszawie, a nie w OVH we Francji.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Polecam ci hosting GameServ.pl, 0 lagów pakiet MAX bez limitu RAM na 40 slotów w ofercie przypada 5GB ramu ;) Czyli na 1 slot okolo 125MB ramu ;)

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Nie polecam żadnych "Pukawek" i "Fiberhostów" są to najgorsze hostingi (lagi, ciągłe problemy z dedykami, ddos i server pada). Wiem trochę o fiberhoście bo sam mam wykupionego tam VPS'a i nie jestem zadowolony, prawie codziennie problemy z ich dedykami, mały ddos i server pada i nie masz z nim łączności przez długi czas. Polecam ci niedawno powstały FireHosting.pl - znam właściciela, zabezpieczenia są mocne (posiadają najlepsze firewalle) a zarazem porządne (sam testowałem xD). Testowałem server 10 slotów z największym dostępnym ramem, zero lagów. zero problemów z ddosami.

Opublikowano

Nie polecam żadnych "Pukawek" i "Fiberhostów" są to najgorsze hostingi (lagi, ciągłe problemy z dedykami, ddos i server pada). Wiem trochę o fiberhoście bo sam mam wykupionego tam VPS'a i nie jestem zadowolony, prawie codziennie problemy z ich dedykami, mały ddos i server pada i nie masz z nim łączności przez długi czas. Polecam ci niedawno powstały FireHosting.pl - znam właściciela, zabezpieczenia są mocne (posiadają najlepsze firewalle) a zarazem porządne (sam testowałem xD). Testowałem server 10 slotów z największym dostępnym ramem, zero lagów. zero problemów z ddosami.

Co to twojej opinii na temat Pukawki i FiberHosta się nie zgodzę. A co do strony FireHosting.pl to pięknem nie grzeszy. Ale wracam do tematu, jak się napie**oli 100 pluginów + 120 skryptów to potem dziwienie że są lagi.. Posiadam serwer na pukawce 155mb/slot i nigdy nie odczuwam lagów to samo tyczy się fiberhost'a.

Optymalizacja serwera wiąże się również z umiejętnościami administracji a nie 5 letniego dziecka chcącego mieć serwer "MINKRAFT".

;-) ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...