Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa world trainer SZUKAM

AgeOfWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam Trainera do Fify World albo chociaż sposób na wygrywanie meczy jakiś, prosze nie pisać,  żebym nauczył się grać. Interesują mnie tylko instrukcje jak zzrobić swojego mini Trailera albo linki do gotowych lub pomoce związane z Trailerami. Z góry dzięki.

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Panowie :) Człowiek który udostępnił tego traniera udostępnił go na mniej niż jeden dzień. Sam powiedział iż to było dla ograniczonej ilości osób. Więc nie wiem dlaczego ktoś miałby dawać wam sposób na zdobywanie coins :) Ja osobiście mam takie zdanie.

@ Co do tematu wystarczy pobawić się 5 min w cheat engine.

Opublikowano

Temat wylądował w koszu pewnie z obawy przed masowym trainerowaniem.... Już teraz dużo częściej spotykam trainerowców w fifie world.

Za pomocą CE musisz wyszukać adres bramek gospodarzy i go zamrozić, i tak co odpalenie kompa. Widzę, że nikt nie jest zbyt wylewny na ten temat, a jak sami plisowali o trainera do world to mówili, że są pomocni, że hej. :D

Opublikowano

Ten sposób z CE i bramkami próbowałem ale podczas szukania moich bramek wchodze spowrotem aby sprawdzić czy właściwe zamieniłem to wyłącza się Fifa, to jest mój problem. Nie moge ztrainerować bo wywala mi po jakimś czasie gra, HELP

Opublikowano

Temat wylądował w koszu pewnie z obawy przed masowym trainerowaniem.... Już teraz dużo częściej spotykam trainerowców w fifie world.

Za pomocą CE musisz wyszukać adres bramek gospodarzy i go zamrozić, i tak co odpalenie kompa. Widzę, że nikt nie jest zbyt wylewny na ten temat, a jak sami plisowali o trainera do world to mówili, że są pomocni, że hej. :D

I co mam zrobić gdy już znajdę adres bramek gospodarza w CE?

Opublikowano

Nie rób tego, bo to zło. Nawet potrainerować spokojnie nie mogę, bo co chwilę trafiam na innego trainerowca :( Lepiej by było gdyby ten sposób nie został opublikowany.

Opublikowano

Przeciez jak grasz trainer vs trainer to obydwu osobom winy zalicza. Na niektorych z tego forum trafialem po kilka razy pod rzad i zawsze pokazywalo 3:0 na moja korzysc.

Opublikowano

Ja wyszukuję tylko adres bramek gospodarzy i jako gospodarz traineruję. Niektórzy robią tak samo i wkurzające jest jak po kilka razy trafia się na tych samych i kazdy chce grac jako gospodarz :P Może i bym wyszukał adres bramek gospodarzy, ale nie wiem jak to później włączać w zależności po której stronie jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...