Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hidden & Dangerous 2 - aktywne serwery

Komixxowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,wielu z was pewnie pamięta kultową grę Hidden & Dangerous 2. Jak wiecie GameSpay zamknęło swoją działalność przez co wiele gier odeszło w zapomnienie. Jednak że,serwery gry H&D2 nadal funkcjonują. I tu nasuwa się pytanie jak grać ? To nic trudnego,wystarczy wejść na stronę rprclan.com.

Następnie należy pobrać plik "ServerList.bin" wkleić go do folderu "PlayersProfile". Po wykonaniu tych czynności uruchamiamy grę -> Gra w sieci internet -> Zakładka ulubione -> Odtwórz listę -> I teraz widzimy ilość graczy na serwerach oraz same serwery :)

Jeszcze raz zapraszam fanatyków starych strzelanek do powrotu,na prawdę warto!

2hwzdoi.jpg

1z6vaf9.jpg

Pozdrawiam =RpR=Feldmarshal

komixsygna.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam !!

Zastosowałem się do wskazówek i owszem serwery są ale te same które mialem ściągając z innej strony, al nadal nie ma serwerów z możliwościa gry w trybie deathmatch :( Jak macie jakieś serwy działające w tym trybie podeślijcie gdzyz ma paczke znajomy i chtnie czasami byśmy pograli (a do niedawna były takowe i działaly)

Mój mail [email protected]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam !!

Zastosowałem się do wskazówek i owszem serwery są ale te same które mialem ściągając z innej strony, al nadal nie ma serwerów z możliwościa gry w trybie deathmatch :( Jak macie jakieś serwy działające w tym trybie podeślijcie gdzyz ma paczke znajomy i chtnie czasami byśmy pograli (a do niedawna były takowe i działaly)

Mój mail [email protected]

Witam ponownie,serwery deathmatch zostały utworzone,wczoraj pojawił się także serwer "Cele misji" zapraszam do gry. Na stronie clanu =RpR= został zaktualizowany ServerList.bin (http://rprclan.com) zapraszam do pobierania i gry.

PS. Żeby zagrać na serwerach trzeba pobrać CMP 1.5 (coop map list) zawiera ona paczkę map do trybu współpracy bez ktrych nei pogracie na nowych serwerach,owszem są dwa które zaweirają orginalne mapy,ale te szybko się nudzą.

Pobieramy,"extraktujemy" do folderu z grą,z pliku "CMP_mpmaplist.txt" kopiujemy wszystko do pliku "mpmaplist.txt" który znajduje się w folderze z grą. Ważne żeby nie usuwać pliku "CMP_maplist.txt" a tylko skopiować jego zawartość.

Serwery :

743731403433376349884.jpg

komixsygna.jpg

Opublikowano

Ten Twój sposób nie działa za bardzo. Zrobiłem jak pisałeś i nadal wszystkie serwery mam "zacieniowane" i nie mogę się dołączyć. Moja wersja to H&D2 1.12. Prówałem też przez HD2 connector i dostaję info że mam złą wersję.

post-1194570-0-55077000-1403954669_thumb.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Problem leży prawdopodobnie po twojej stronie,bo serwery są,może brakuje Ci czegoś w plikach gry,spróbuj przeinstalować grę i spróbuj ponownie

komixsygna.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam ! Zapraszam na hd2mp.pl.tl 

Jest to sposób opracowany przez hdmastera (poradniki mojej roboty). Zrobisz to co masz tam podane, będziesz miał serwery po odświeżeniu listy! Już nie musisz używać serverlist.bin ani żadnych connecterów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam wszystkich i proszę o pomoc

. POstąpiłem wg w/w instrukcji i serwerow jak nie bylo tak nie ma...czy ktoś mógłby mi wytlumaczyc krok po kroku jak to wszystko ogarnąć...jestem starym graczem tej gry i chętnie zagralbym w deadmach ze starymi kumplami. z gory dziekuje za pomoc.

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś w te gre grałem.Aż pewnego dnia coś serwery zniknęły.Nie wiedziałem o co chodzi.Dzisiaj zaczęło mnie to męczyć.Chciałem znać rozwiązanie tego problemu.No i dzięki tobie się udało.Bardzo ci dziękuje.

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...