Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mam na mysli

EuFoRuCzNy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam na myśli to że to mnie wkurza te prywatne serwery powstają i nagle upadają to jest śmieszne tyle jest tych tyle prywatnych serwerów ogólnie są fajne tylko to jest tak robi gościu serwa i bez lagów ładnie pięknie tylko to jest zjeb i są bugi i zamyka serwer po 2 lub 3 dniach lub serwer tylko z lagami ponieważ gościu sobie myśli że jego pralka uciągnie 2 serwery np 

chillowesf.tk  

to jest wkórwiającę albo co na starcie pisałem że po 2 , 3 dniach serwer upada przez bugi np pszejks.tk  proszę o ogarnięcie bo to jest jak ForGame.pl w metin2.

Opublikowano

Ja już się wypowiedziałem w tamtym poście na ten temat

Pozdrawiam

Opublikowano

Najpierw można serwery rozkręcić na darmowych, lokalnych hostingach a jeśli wyeliminuję się bugi można przenieść na jakiś dobry hosting

Ja miałem bug z wpłacaniem golda, ale usunąłem tą komendę do czasu naprawienia i serwer działa :)

4758463064.png

Opublikowano

Najpierw można serwery rozkręcić na darmowych, lokalnych hostingach a jeśli wyeliminuję się bugi można przenieść na jakiś dobry hosting

Ja miałem bug z wpłacaniem golda, ale usunąłem tą komendę do czasu naprawienia i serwer działa :)

Znacie się troche na robieniu serwerów sfgame? :D Jeżeli tak to proszę o pomoc ^^ Napiszcie do mnie na PW :) Obiecuję, że mój serwer nie upadnie po 2, 3 dniach ^^ Tylko potrzebuję pomocy

No to dobrze zrobiłeś że usunołeś.  Polecam hosting Tk lub cba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...