Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Free q ashe

F0ud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę wam pokazać jak zrobić aby na postaci ashe  jej umiejętność "frost shoot" bez zużycia many.

Potrzebujemy:

Bot of Legends:

http://botoflegends.com/

Exploitu:

xxx

Exploit wklejamy jak każdy skrypt, zaznaczamy ptaszkiem (hue_hue) oraz wchodzimy do gry postacią Ashe.

Dziękuję i pozdrawiam.

nie ponoszę odpowiedzialności za zbanowane konta.

Opublikowano

Działa, ale nie polecam. Jeśli ktoś nagra grę i zobaczy, że nie tracisz many przy Q - instaban :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Kurwa, naprawdę? Po to exploity są zabezpieczone, żeby nie dostały fixa.

mi tam dziala :P a nie zaszkodzi zeby cebulaczki z forum dostały bana. (chociaz sam jestem cebulakiem, bo hajsy sie skonczyły xD)

Opublikowano

mi tam dziala :P a nie zaszkodzi zeby cebulaczki z forum dostały bana. (chociaz sam jestem cebulakiem, bo hajsy sie skonczyły xD)

Tu nie chodzi o to, czy działa. Zabezpieczając exploit szyfrowaniem kodu zwiększasz jego żywotność, dlatego na forum BoL'a każdy exploit musi być zaszyfrowany.

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, czy działa. Zabezpieczając exploit szyfrowaniem kodu zwiększasz jego żywotność, dlatego na forum BoL'a każdy exploit musi być zaszyfrowany.

a tutaj nie jest :P, ale i tak teraz wybostowane ludzie z platyny dostana bana i bede mogl spokojnie grac :P

Opublikowano

a tutaj nie jest :P, ale i tak teraz wybostowane ludzie z platyny dostana bana i bede mogl spokojnie grac :P

Weź kurwa, polactwo level over 9000

Nie dostanie bana, ale naprawią buga/exploita. Nie rozumiesz tego? Przyczyniasz się do rozjebania exploitów z forum bola

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Weź kurwa, polactwo level over 9000

Nie dostanie bana, ale naprawią buga/exploita. Nie rozumiesz tego? Przyczyniasz się do rozjebania exploitów z forum bola

pech :P

@Prosze o przeniesienie tematu do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...