Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączający się ekran ładowania rozgrywki.

grzesssiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Najpierw przedstawię mój problem a wygląda on następująco. Mianowicie gdy już wszyscy wybiorą postać następuje ładowanie gry a gdy już dojdzie do kilkudziesięciu procent ekran ładowania się wyłącza. Pisze że połączenie zostało utracone a jak chcę wrócić do gry to sytuacja się powtarza. (i tak można sobie wracać do gry aż rozgrywka się nie zakończy)

Nie wiem dlaczego tak jest, zainstaluję lola od nowa, zagram kilka razy a potem tak właśnie wywala grę. (komp na węgiel ale lola ogarnia bez problemu, windowsa też robiłem od nowa)

Jakieś sugestie?

ps. to nie wina internetu, internet jest dobry

HBV27j.png

Opublikowano

Jak ja tak miałem, dwa razy wczoraj, to po wywaleniu czarnego ekranu nie mogłem reconectnąć w ogóle, po kilku minutach ekran "wróć do gdy" zniknął i mogłem od nowa, a gry w historii nie ma ; ), myślę że to wina serwerów Riotu

Opublikowano

Też miałem wczoraj podobny problem z tym że może z 10 min. Skoro mówiłeś że lol'a masz nowego / windowsa też i dobry internet to na logike zostaje tylko wina riotu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...