Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w robieniu EQ.

Yaris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,gram na prywatnym serwerze Silkroad,niestety jest to moja pierwsza styczność z tą grą także nie wiem w ogóle o co w niej chodzi.
Moje pytanie brzmi:Czy jest osoba która mogłaby mi pomóc/doradzić jak zrobić eq żeby wymiatać.Gram Wizardem Euro,mam max lvl 120 . (Serwer PVP) Wszystko jest w sklepach.Proszę o nazwy Angielskie / Co zrobić/Co kupić/Co dodać.

Opublikowano

Wizardem nigdy nie bedziesz mial pvp.

-.- Boże widzisz i nie grzmisz. Skąd masz takie informacje że wizem nie można mieć pvp ? Wyjaśnij to proszę. 

Opublikowano

wizem normalnie mozna sie pvpowac, wystarczy troche skila.

kup sobie itemki Light Armor i wbij Blue i tyle.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

wizem normalnie mozna sie pvpowac, wystarczy troche skila.

kup sobie itemki Light Armor i wbij Blue i tyle.

Ale jak wspomniałem wyżej nie jestem aż tak obeznany.Co to jest to Blue ?

Opublikowano

-.- Boże widzisz i nie grzmisz. Skąd masz takie informacje że wizem nie można mieć pvp ? Wyjaśnij to proszę.

Rownie dobrze mozesz miec pvp full str bard/cler.. Nie ma sensu pvp z wiz clerem ktory albo Ciebie rozwali na 3 ataki albo Ty jego.. Proste.. Na FW widzisz pvp wizardow? Wbijaja na LT z Earth Quake i to jest caly ich udzial.. Chlopak jak chce prawdziwego pvp to niech zrobi innego chara..

Opublikowano

Rownie dobrze mozesz miec pvp full str bard/cler.. Nie ma sensu pvp z wiz clerem ktory albo Ciebie rozwali na 3 ataki albo Ty jego.. Proste.. Na FW widzisz pvp wizardow? Wbijaja na LT z Earth Quake i to jest caly ich udzial.. Chlopak jak chce prawdziwego pvp to niech zrobi innego chara..

To kogo polecacie i poproszę o konkrety,chodzi mi tu o eq,bo jak na razie żaden post nie jest na temat.

Opublikowano

LIGHT ARMOR DLA WIZIARDA

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

LIGHT ARMOR DLA WIZIARDA

Lol to akurat wiem.Boże,chodzi mi o to jakie kamienie wsadzać/bonować/itd.

Opublikowano

wszystkie!

Opublikowano

Str int stamina dodging magic to do seta. Weapon str int strikes discipline. Acc int str i te przeciw statusom to wszyatkich nazw nie pamietam. chyba tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...