Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NoMoreMT2

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NoMoreMT2

Wstęp :

Witajcie w zapowiedzi nowego prywatnego serwera gry Metin2! Aby nie przedłużać, przejdźmy od razu do rzeczy - mamy nadzieję że zachęcimy was do gry na NoMoreMT2

Fabuła :

Przez wiele tysięcy lat NoMoreMT2 była uważana za najpotężniejsze państwo na świecie.

przepowiedział coś okropnego, lecz tylko on znał prawdę. W roku 300 p.n.e, urodził się obecny już Król - Faran. W jego oczach widać było zło, i wiedzieliśmy już, że będzie ciężko. Jako dziecko nie umiał się bawić, wszystkich bił i poniżał co zostawiło "morderczy" ślad na jego psychice. W końcu został koronowany. Nakazał zabijać ludzi słabych i starszych, a młodych bić, aby nie byli wrażliwi na ból. Powiedzieliśmy : DOŚĆ! Jego rządy doprowadziły nas do granic wytrzymałości, ale w końcu postanowiliśmy się sprzeciwić. Zbieramy Armię Wolnego Narodu, aby obalić go z tronu i zamordować. Dziękujemy, że przybyłeś nam w tym pomóc.

Na Początek :

Początek gry jest nieco urozmaicony, jako nieliczni oferujemy wam Skrzynie Ucznia.

Z owych skrzyń będziecie mogli zdobyć przedmioty, które pomogą wam w rozpoczęciu gry.

Tzw. 'drop' z nich, będziecie mogli zobaczyć na filmiku już jutro na kanale naszego Youtube

Rozgrywka :

NoMoreMT2 to serwer medium z nutką easy. Każdy element gry jest przemyślany tak, aby gra była coraz to przyjemniejsza. Prawdę mówiąc, ilością zdobywanych yang nie odbiegamy od globalnych serwerów jednak nadrabiamy to poprzez dropiące z każdego potwora Sztabki Złota w wartościach 500.000, 1.000.000, 2.000.000 Yang. Drop przedmiotów jest dostosowany pod kątem ilości graczy na serwerze, tak aby nie dopuścić do inflacji przedmiotów. Wiemy o tym, że serwer nie może być zbyt trudny ani zbyt łatwy dlatego wybraliśmy taki typ serwera. Zdobywanie doświadczenia pozostaje tajemnicą, ale możemy powiedzieć to i tamto w tejże kwestii. Nie stosujemy pojedynczego mnożnika doświadczenia, z poziomu na poziom, ilość zdobywanych punktów maleje. Podsumowując możemy stwierdzić, że wszystko jest wyregulowane według określonego stopnia trudności serwera.

Średnia(arytmetyczna) zdobywanego doświadczenia wynosi dziesięć i pół w stosunku do globalnego serwera gry.

Handlarze :

6lcw.png

c393.png

sycx.png

System Zwierzaków :

MgWaUih.png

Ekipa :

Ekipa NoMoreMT2 składa się z naprawdę doświadczonych i dojrzałych ludzi którzy dobrze znają tą grę.

Game Admin:

[GA]Gastro

Game Masters:

[GM]Master

[GM]Yaman

Webmasterzy:

Gibson

Aston

Strona Forum :

Strona Główna : http://nomoremt2.hekko24.pl/

Serwer TeamSpeak3 : Fire-Skill.pl

Podsumowanie :

NoMoreMT2 jest serwerem który jak najbardziej można postrzegać za rozrywkowy, pełen wyobraźni i kreatywnej twórczości. Oferowana jest rzadko spotykana unikatowość i niezapomniana rozrywka, która dostarcza wszystkim, nawet tym najbardziej wymagającym graczom, wiele wrażeń i masę pozytywnych emocji. Urozmaiceniem serwera są przemyślane dodatki i mnóstwo nowości. Nasza pomysłowość i zaangażowanie jednak w pełni nie wystarczą do efektownego sukcesu, potrzebujemy waszej pomocy. Bez graczy serwer nie ma sensu, dlatego cenimy sobie na pierwszym miejscu zadowolenie użytkowników. Wasze bezpieczeństwo i równowaga gry jest naszym priorytetem. Pomóżcie nam zrealizować wspaniały serwer.

Dziękujemy!

Przybliżona data startu: 2014.05.02

Proszę zamknąć temat odrazu

Nie jestem administratorem serwera

Za duża sygnatura.

Opublikowano

1. Zły dział

2. Nic się nie dowiedziałem, jedynie handlarze, pety i ekipa serwera.

3. Nikt Ci na takim serwerze nie zagra + prezentacja to twarz serwera. ;)

Nie zagram.

Życzę powodzenia. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

1. Zły dział

2. Nic się nie dowiedziałem, jedynie handlarze, pety i ekipa serwera.

3. Nikt Ci na takim serwerze nie zagra + prezentacja to twarz serwera. ;)

Nie zagram.

Życzę powodzenia. 

jak widzisz piszę na samym dole że nie jestem administratorem serwera ja tylko pomagam w prezentacji i będę ją z dnia na dzień edytował i dodawał system ulepszeń itp.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

prosił bym moda o zamknięcie nie mój serwer ja tylko go prezentowałem lecz zostałem oszukany ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Prezentacja powinna zachęcać do gry, Mnie nie zachęciła. 

Więcej informacji , co można spotkać na serwerze. 

Dungeony ,misje cokolwiek . . . 

Opublikowano

prezentacji też nie ja robiłem ja ją tylko wsawiłem z grzeczności 

Za duża sygnatura.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...