Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działające skrypty w BOLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Mam problem a mianowicie gdy dodaję skrypty do folderu Scripts to nie pokazują mi się w BOLu..
Co mogę z tym zrobić :| ? 

57035311957739143937.png

GRAFIK ~ DJ 

Opublikowano

Prosiłbym o mądre wypowiedzi ;) 
Nie mam 5 lat i jestem choć troszeczkę inteligentny :)

@DOWN.

Skoro jesteś inteligentny to sam powinieneś rozwiązać problem. Bo ja na przykład, zawsze sobie sam radzę.

Regards  ;)

I leci raport ;)

57035311957739143937.png

GRAFIK ~ DJ 

Opublikowano

Skoro jesteś inteligentny to sam powinieneś rozwiązać problem. Bo ja na przykład, zawsze sobie sam radzę.

Regards ;)

Opublikowano

@DOWN.

I leci raport ;)

A za co ten "raport"?  Nie wiem co ci złego powiedziałem.. to źle, że chce aby gimbaza używała mózgu?  A poza tym, ty myślisz, że mnie obchodzą jakieś raporty? Hahaahha  mały gimbie pójdę tak jak ty poskarżyć się do kogoś lub pójść płakać w kąt... Co do tematu, żeby nie było off-topicu - daj se spokój z tym bolem, ty nie dasz rady dobrze tej przewagi wykorzystać, mimo że cie nie znam, ale umiem to wywnioskować po twoich wypowiedziach.

Pozdrowienia jeszcze raz   ;)

PS    Idź już spać bo do szkoły nie wstaniesz a potem mama da ci szlaban na lola...

PS2  Nie oszukuj samego siebie, że jesteś inteligentny :)

Opublikowano

może zapisać skrypty w lua? jestem na 95% pewny ze masz je zapisane tak "nazwaskrypu.lua.txt"   w total commanderze zmieniasz rozszerzenie. albo prościej, działający skrypt kopiujesz. wklejasz, masz jeden z dopiskiem kopia. zmieniasz mu nazwe, wklejasz w niego swój wymarzony skrypt i śmiga... albo dodajesz skrypt przez bola tez filozofii tam zadnej nie ma

Opublikowano

@Vayneee musisz mieć bardzo przeje*ane w domu i pokazujesz swoją dorosłość w internetach, chlopcze zerowcze.

Mam w .lua wszystkiego jest tak jak pisałeś. Wrzucając do BOLa tez nic się nie pojawia.. ;/

57035311957739143937.png

GRAFIK ~ DJ 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

@DOWN.

I leci raport ;)

Prawy przycisk myszy w custom scripts reload scripts lmao

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...