Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD PROBLEM

botzilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wiem ze taki temat byłale mam powazny problem , niestety jak niektórzy z was mam ten problem ze fifa world przestała działąc a dokładnei APPCRASH ....

ma ktoś na to rozwiazanie ? podpowiem ze to nie wina , sterownikow karty graficznej czy tym podobne bo ze wszystkim jestem na bieżąco , od kad sie dowidzialem o fifa world to chciałem sprobówać swoich sił ale niestety ciagle mam to program przestał działąc.

Ma ktos na to rozwiazanie ? 

Opublikowano

DOBRA NAPRAWIŁEM !!!!!!! 

OTO MOJE ROZWIAZANIE ! 

DZIEKI POMOCY "RAVONER"

WCHODZICIE W MOJE DOKUMENTY I WYBIERACIE SETTINGS I USUWANIE WSZYSTKO I WKLEJACIE TO

ASPECTRATIO = 1.778
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 4
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = 1024
RESOLUTIONWIDTH = 786
SCREEN_SLEEP = 0
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 0

MI TO POMOGŁO ODRAZU 

DZIEKI RAVENOR 

Opublikowano

Jeżeli komuś to nie pomoże ja rozwiązałem problem tak że założyłem nowe konto użytkownika bo nie może być polskich znaków. :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobilem nowe konto i gra sie uruchomila , ale teraz mam problem z wyborem drużyny .. Wybieram kraj , druzyne , lige i nie moge przejść dalej ...

Opublikowano

Zrobilem nowe konto i gra sie uruchomila , ale teraz mam problem z wyborem drużyny .. Wybieram kraj , druzyne , lige i nie moge przejść dalej ...

Jaki jest komunikat błędu?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jaki jest komunikat błędu?

Nie , nie ma żadnego błędu . Tylko nie mogę nacisnąć przycisku Dalej , klikam i nic się nie dzieje .

Up ; Działą wszystko , po zainstalowaniu na nowo ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...