Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm na Metin2.pl

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie na TBD gra dużo botów i ja się wmieszałem w te boty i wybijałem im tego spota! :O  i nagle dostałem perma, czy jest jakaś możliwość odwołania się od tego bana? :O  raz miałem przypadek bo kupilem pelerynki w is  i ktoś mówił że mam boty ale to olałem -,-''  

post-253726-0-42298200-1398631572_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Napisz odwołanie od bana, odbanują cię z braku dowodów. Sprawdzą logi i po kłopocie (1-2 dni)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

HAAHHAHAHA

ODBANUJĄ NA METIN2

AHH CI ŻARTOWNISIE Z MPC xD

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

HAAHHAHAHA

ODBANUJĄ NA METIN2

AHH CI ŻARTOWNISIE Z MPC xD

Wiem, że to brzmi smiesznie ale sam taką sytuacje miałem. Nie wiem jak jest teraz, ale 3 lata temu jeszcze odbnowywali jak kogoś się pomyliło z botem (ksujac im itp)

Opublikowano

@to było tak że miałem misje na szkate ebonitową znaczy te ciastka ryżowe i bił tam jakiś bocik to mu ksułem bo potrzebowałem te 30 potworów zabić, i w dodatku miałem misje do oddania w m2 to oddałem i logo patrze perm -,-''  nic więcej... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jeśli nie grasz na modzie.. tylko właczasz metina normalnie to im napisz by sprawdzili Ci logi.. że jesteś nie winny i że to zwykłe nie porozumienie ; )

Opublikowano

Pisać do GF to jak rozmowa z kamieniem którego nic nie ruszy. Co do podstaw zbanowania to dowodów ci nie przedstawią bo nie mają czasu na takie pierdoły sam się kiedyś przekonałem. Nie pisz długiego zgłoszenia bo i tak go nie będą czytać całego. Formą pisemną trudno ich jest przekonać.

Opublikowano

Pisać do GF to jak rozmowa z kamieniem którego nic nie ruszy. Co do podstaw zbanowania to dowodów ci nie przedstawią bo nie mają czasu na takie pierdoły sam się kiedyś przekonałem. Nie pisz długiego zgłoszenia bo i tak go nie będą czytać całego. Formą pisemną trudno ich jest przekonać.

Pisze do gf a do polskiego gm'a i tu jest rożnica.. Sam w ostatnie wakacje dostałem bana za wulgi i po napisaniu zgodzili się nawet przesunąć mi go o 1 dzień ( akurat jechalem na wakacje ). Odpowiedź dostałem wtedy tego samego dnia.

A jeśli chodzi o autora to musiałeś mieć jakiś botowski nick skoro tak z marszu dostałeś bana...

Jeśli faktycznie nic nie używałeś to dostaniesz ub po dniu, max 2.

Opublikowano

Jak najbardziej jest możliwość odwołania się od blokady konta, sprawdzą logi Twojej postaci jeżeli nie będzie podejrzeń ani żadnych nieporozumień to nie widzę  przeszkód by Ci odblokowali konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...