Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie nie działają mi skrypty z "Custom Scripts".  Wszystko dobrze wklejam, zaznaczam i nic, nie działają. Robię wszystko tak jak w poradnikach na tym forum. 

post-1153430-0-27132800-1398628499.png

Opublikowano

Mi na kacie singster blade, na czacie ciągle mam spam na zielono, ale skrypt ogólnie działa. Denerwuje mnie tylko to bo nie ma komunikacji z teamem. Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Mi na kacie singster blade, na czacie ciągle mam spam na zielono, ale skrypt ogólnie działa. Denerwuje mnie tylko to bo nie ma komunikacji z teamem. Wie ktoś jak to naprawić?

Wstaw screeny z gry, bo musimy dokładnie wiedzieć co ci wyskakuje, żeby ci pomóc.

Opublikowano

Pomoże ktoś?

https://github.com/UglyOldGuy/BoL/blob/master/Katarina%20-%20The%20Sinister%20Blade.lua

- Pobierz z tego linku najnowszą wersję, gdyż w którejś wersji tego skryptu były te błędy, lecz było to fixnięte w następnej wersji..

Zrobiłem tak i nic. Po kliknięciu wyświetla się coś "...Vip...", a podobno ten skrypt do Ryze jest za free.

Wstaw screena z gry gdzie ci się to wyświetla, a potem postaram ci się pomóc :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...