Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzuca Z Serwera

Create

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. OD RAZU NA WSTĘPIE CHCĘ PODKREŚLIĆ, ŻE ZAŁOŻYŁEM POST W TEMACIE, KTÓRY ZAŁOŻYŁ MODERATOR, O NAZWIE "Problemy Techniczne Z Serwerami ". Czekałem na odpowiedź 2 tygodnie i zero odpowiedzi na mój problem. Dlatego też zwracam się tutaj.

Otóż kiedy założę serwer hamachi, wszystko pięknie działa, zero lagów, tylko właśnie sęk tkwi w tym, że gdy gram, co pół minuty wyrzuca z serwera, a gram zawsze tylko ja...

Mój sprzęt to:

Procek-Pentium 2 rdzeniowy 2.81GHz

Karta graficzna x1300 series

2 Gb ram, z czego 600 mb włożone na serwer

Używam oryginalnych plików serwerowych by Raven (upload od boya)

Nie mam pojęcia co może być nie tak, serwer robiłem zgodnie ze wszystkimi poradnikami.

Zapomniałem dodać, że kiedy założyłem serwer pierwszy raz, to nie wyrzucało tak, ale musiałem zrobić nowy, bo bug się wkradł..

Bardzo proszę o pomoc, będzie + i 5 na 100%

0209_210221dsa.jpg

Opublikowano

1024 mb to minimum to bezlagowego dzialania :> i pliki nie sa by Reaver tylko by Raven tak na przyszlosc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki, ale nawet jak robie serwer tylko dla siebie, to mam dac 1 gb na serwer?

0209_210221dsa.jpg

Opublikowano

Dzięki Pan Zagłady, działa dałem 1200 mb i nie wyrzuca wogóle, masz 5 i + jak obiecałem ;D

@Edit

Za wcześnie powiedziałem ale.. Dałem na serwer tyle ile mówił pan zagłady, ale nadal wyrzuca z serwera.. Nie mówie o laach, czyli że w grze zamula, jak gram to jest perfekcyjnie ani laga, ale w pewnym momencie wyrzuca mnie z serwa jak gdyby nigdy nic

0209_210221dsa.jpg

Opublikowano

He.. Mam laptopa też, tak będe robił. Dzięki SuicideRlz masz ode mnie 5 i +, bo pomogłeś ;D

0209_210221dsa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...