Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie tipy przy grze Rumblem

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo łatwo używać ulti na smartcastach ;D Wystarczy przytrzymać R, wycelować myszką i puścić ;D 

Staraj się cały czas trzymać Rumbla w stanie nagrzania . Na początku ciężko z farmą, ale po złożeniu kilku itemów (np. maseczka) już lepiej bd ci się farmiło. Często używaj E do nękania swojego przeciwnika. Możesz tej lasthitować miniony za pomocą E. Używaj W do gonienia przeciwnika lub uciekania przed nim.

Opublikowano

Dodam, że jak ktoś się w ciebie wbije to uzyj szybko q + w i zebys byl juz w stanie PRZEgrzania ( nie nagrzania ) wtedy ogromny dmg idzie z Q bo 50% większy, a dodatkowo z autoattackow zadajesz mnóstwo, jezeli zdazylbys przed przegrzaniem jeszcze e uzyc to juz wgl dmg, ale gorzej jak cos nie wyjdzie, wbije jungler, bo wtedy jestes uciszony i nie mozesz odrazu uciec ( trzeba poczekac ), a i W mozesz uzywac aby uniknac kazdego DMG, ta tarcza jest mała, ale za to częsta, jak widzisz nawet autoatak na ciebie lecacy to mozesz uzyc

Opublikowano

A jak zrobić żeby widzieć tą strzałkę przy rzucaniu ulti bo mam tak że klikam tylko na champa a on sam się rzuca  i czasami dam go tam gdzie nie chcę ( nie mam smartcastów )

Opublikowano

Siema znacie jakies tipy które pomogą mi lepiej nim grac np jak farmic , jak dobrze uzywacx ulti i innych spelli itp

musisz zabijac przeciwnika bo wtedy dostajesz gold i mozesz kupic nowe itemy i zabijac go znowu :P

farmic ze skilli on ma taki fajny plomien i ulti kurde trudne gralem raz w rotaci i kurr nie trafialem nigdy ;///

wedlug mnie troche zwalona postac ale fajna

Opublikowano

Own na przeciwniku, to jest podstawa gry Rumblem! B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...