Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś kto dobrze zna się na Fifie 14

pampal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam kogoś kto dobrze zna się na Fifie 14.Chodzi tu o błąd z którym męczę się już około 3 miesięcy.Podczas próby włączenia meczu wywala mnie cały czas.Próbowałem wszystkiego zmieniania rozdzielczości,grafiki i czytałem inne podobne tematy i żadne sposoby mi nie pomogły.Pisałem nawet do pomocy origin i nic.Jak ktoś może pomóc niech napisze pod tematem lub na pw

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, miałem to samo na win7.

mam najnowsze i nic help :(

Opublikowano

A skąd wiesz, że masz najnowsze? Wejdz w karte i kliknij wyszukaj aktualizacji czy coś takiego i wtedy zobaczysz czy masz najnowsze.

Masz na komputerze zainstalowane hamachi?

Hamachi nic nie ma do rzeczy. Ja mam i wszystko jest ok. Musiałem tylko sterowniki zaaktualizować.

Opublikowano

A skąd wiesz, że masz najnowsze? Wejdz w karte i kliknij wyszukaj aktualizacji czy coś takiego i wtedy zobaczysz czy masz najnowsze.

Hamachi nic nie ma do rzeczy. Ja mam i wszystko jest ok. Musiałem tylko sterowniki zaaktualizować.

mam najnowsze sterowniki bo sprawdzałem

Wyskakuje ci jakaś treść błędu?

nie poprostu wywala do pulpitu,a w trybie kariery czasami jak nie wywali(rzadko się zdarza że nie wywali) to ekran się psuję na kolorowo i wywala.

A jeszcze jedno.Przed formatem komputera fifa działała normalnie.Po sformatowaniu zaczęły się te problemy.Na pewno nie chodzi tu o żadne sterowniki,antywirusa itp bo mam to samo co przed formatem.Ogólnie kupiłem Fifę pograłem może z tydzień zrobiłem formata i od ok. 3 miesięcy męczę się z tym głupim problemem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...