Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 tbd 75lvl i co dalej?!

fleshxmetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wbiłem na tbd 75lvl oraz mojemu szamanowi. Moja profesja to wojka body ze skilami na m1 chce dogonić topke co mam robić? dodam, że nie mam nigdzie bonów, ale eq mam +9

Opublikowano

Zbonuj eq, iNiko ? ^^

Ja np zarabiam expiąc ludzi - gościa 6h expiłem za 100zł psc [500sm] a teraz chce żebym 65 mu za 200zł [1k sm] wbijał. Takich okazji szukaj.

Jak masz bufke 75 to może pw ^^

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

topki raczej nie dogonisz :D oni mają dodania i zamianki z is więc jeśli nie wydasz złotowek to nie masz szans zostań na tym 75 i powbijaj skile na G i spróbuj jakoś po bonowac eq

Opublikowano

Nie masz szans. Jak niektórzy mają skille G, a ty M1. Nie wspomnę o tym, że oni mają full bony i wszystko wykupione z IS.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Skile m1 bardzo źle, ponieważ nie dasz rady na mobkach większy level mimo nawet tego buff'a. Musisz trochę wbić, kupić EQ strzały i iść do atlantydy.

Opublikowano

Opisz eq, narazie wiemy że jest+9 (ale jakie? na 1 lvl? ;> ) Możesz expić mniejsze lvle, kopać rudy i łowić ryby, żeby zarobić na KU. Jak wbijesz je na m7+ (aura i berek) to bij metki. Buffaj także za kase, jeżeli buffy są 36%+.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie dasz rady dzieciaku! Skille na m1 to kpina, chyba ktoś Cię expil. Na tym poziomie musisz mieć skille G( bez isa kilka miesięcy), wybonowac eq. Żeby wejść do topki, musisz wydać ok. kilkaset złotych

Opublikowano

Nie dasz rady dzieciaku! Skille na m1 to kpina, chyba ktoś Cię expil. Na tym poziomie musisz mieć skille G( bez isa kilka miesięcy), wybonowac eq. Żeby wejść do topki, musisz wydać ok. kilkaset złotych

Czytaj kurwa, że to tbd. Jakoś ludzie z topki nie mają skilli G, a ty piszesz, że to kpina i ktoś go expił.

Co do tematu troll,

Opublikowano

Czytaj kurwa, że to tbd. Jakoś ludzie z topki nie mają skilli G, a ty piszesz, że to kpina i ktoś go expił.

Co do tematu troll,

Wejdź sobie na forum pl i zobacz że ludzie z topki mają już skille g :)  Jeśli chcesz tak bardzo topke to idź do tej groty i bij po 1/2/3 grupki czy ile tam dasz rade. Exp będzie ci leciał jak krew z nosa ale expiąc tak całe dnie jakieś szanse na topke masz bo idać i dropiąc / expiąc innych raczej te szanse masz mizerne bo zanim wybonujesz eq / zrobisz skille to juz 100 lv będą biegały jak nie lepiej.

Opublikowano

Jednie jak inni co wydaja na Is Zwoje egzorcyzmu, rada pustelnika i jedziesz skile G, oraz troche hajsu na KU, głownie berek G1 i aura G1-P

Opublikowano

chce topke, nie mam pieniążka

kolejne dziecko, weź chłopie wyjdź na dwór. Ciekawe jak chcesz topke bez wydawania hajsu. 

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

nie mam dworu tylko pole a po 2 jestem z biednej rodziny ledwo nam starcza na prad gas i jedzenie a co dopiero is zima gdy odsniezam u sasiada mam na rekawice i moze pd a takto lipe mam :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...