Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić wpisy MYSQL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam macie jakiś dobry poradnik dzięki któremu nauczę sie robić wpisy do mysql dzięki którym dodam nowe zbroje i bronie ?  , i jakie są type subtype weight antiflag flag wearflag immuneflag i ta reszta z item proto serwerowe , jak mi ktoś to opisze to dam 20 like , nigdzie nie mogę tego znaleźć . Proszę o pomoc .

Opublikowano

Stracisz tylko czas tego się ucząc wystarczy że będziesz umiał wykonywać wpisy do item_proto po stronie klienta a z nich konwertować sobie do mysql przez konwerter który możesz pobrać z poniższego linku działa w 100% 

http://www.speedyshare.com/2U9nT/Item-Proto-Converter-up-glinka333.exe

Jak masz pytania pisz

Pozdrawiam Enyomuse 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

A te co wyżej pisałem te z item proto zakladki  , w cliencie jest to samo więc muszę najpierw tam dobrze zrobić ;p więc jak to wypełniać żeby się nie pomylić ? a i czy program od jachupl bd dobry , a i jak bym konwertował to item_proto jest w locale i locale _pl to z którego to konwertować ? ;D

Opublikowano

Wez wejdz do mysql player i wyeksportuj sobie item proto na pulpit w formie. Sql, pozniej kopiujesz sobie jakie tam.wpisy chcesz np. Zbroje czy bronie, edytujesz id i nazwe i wklejasz przez console, a wartosci juz w mysql edytujesz. Bynajmniej ja tak robie.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...