Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AtmanCraft

LuxarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

AtmanCraft

Wczoraj o godzinie 19.30 wystartowała już kolejna edycja naszego serwera!!! 

Ip: 46.29.20.225:25565

Typ: Wojny Gildii

Info:

AtmanCraft to serwer który ma już prawie 3 lata (kiedy przeglądaliśmy pliki okazało się że na Atmanie grało prawie 10 000 graczy!!!). Mamy trzech doświadczonych administratorów oraz dwóch ChatModów którzy są chętni do pomocy. Od kilku miesięcy posiadamy własne forum i poszukujemy WebMastera na stałe. W najbliższym czasie stworzymy  2 dodatkowe serwery. Jeden SkyBlock a drugi FreeBuild.

Wczoraj został również ogłoszony konkurs gdzie do wygrania są wspaniałe nagrody!!!

Team:

Właściciel: fosa12

Zastępca: DjPyza

Admin: LuxarPL

Chatmodzi:

DarkKnight

NowaX_PL

Drop:

Diament:  0.5%

Złoto: 1%

Żelazo: 2%

Szmaragd: 1%

Atrakcje:

Arena paintball

Arena pvp

Codzienne eventy o 19.00

image.png

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

w prezce nic nie ma, mnie nie interesuje ile istniejecie a ile % na dany surowiec, jakie osoby są w administracji, jakie są atrakcje. Piszesz coś o konkursie i wspaniałych nagrodach to mógłbyś podać przykład owej nagrody.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

w prezce nic nie ma, mnie nie interesuje ile istniejecie a ile % na dany surowiec, jakie osoby są w administracji, jakie są atrakcje. Piszesz coś o konkursie i wspaniałych nagrodach to mógłbyś podać przykład owej nagrody.

Dodałem team, drop oraz listę atrakcji. Listę nagród znajdziesz na stronie do której adres znajdziesz na serwerze serwerze.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...