Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka podkładka pod SteelSeries Rival ?

hubcio112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie, przymierzam się do zakupu bardzo dobrej myszki SteelSeries Rival i z racji tego, że nie chcę aby mi się szybko starły ślizgacze to kupie też podkładkę. Pierwszy strzał padł na bajerancką podkładkę Razer Goliathus Medium Control z super nadrukiem :D lecz chwilkę temu natknąłem się na temat na innym forum i pisali tam że owa myszka nie pasuje do podkładek z nadrukiem i założyciel tamtego tematu właśnie posiadał Goliathusa Control, i miał straszne problemy w grach w połączeniu rival z goliathusem, doczytałem też, że najlepsza będzie bez nadruku lub gdzieś tam mały w rogu, to teraz chciałbym abyście polecili mi jakąś podkładkę idealną do Rivala. Na oku mam SteelSeries QCK, jest dobra ? Jak znacie lepsze do proszę podawać ze strony Techplanet.

Z góry wszystkim dziękuję :D

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

kucyk <qck> zajebiaszczy jest. Świetnie się sprawuje podczas korzystania, łatwa w czyszczeniu bo wystarczy wytrzepać ale też dosyć łatwo się brudzi tzn u mnie włosy psa się łatwo na niej osadzają.

na pewno będzie dobrze działać z rivalem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...