Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze 10 rankedów

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czego to zależy ? ile wygramy czy jakie mamy KDA gdzie nas da . Bo jak od w/l to mam przejebane bo mam 1/4 w/l . Jak od kda to zajebiście. Pierdolone noob teamy

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Liczą się tylko wygrane rankedy, jak będziesz grał duo z jakimś goldem 3 i wygrasz wszystko to jest duże prawdopodobieństwo że nawet gold 5 dostaniesz :)

Mam nadzieję że pomogłem

Opublikowano

Ale ja jestem w czarnej dupie - unranked . Dopiero zaczynam zabawę z rankedami. Ale jak na starcie mam twisted  fejta (nw jak sie pisało) na jungli którego zabije blue i idzie afka to mnie ROZPIERDALA od środka :)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

To prawda, że jak się będzie miało ok. tysiąca win na normalach to podnosi ligę przy grach kwalifikacyjnych.

Nie słyszałem o czymś takim.

Wątpie. Co mają normale do rankedów...

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Liczą się tylko wygrane rankedy, jak będziesz grał duo z jakimś goldem 3 i wygrasz wszystko to jest duże prawdopodobieństwo że nawet gold 5 dostaniesz :)

Mam nadzieję że pomogłem

guzik prawda :p. Gralem z kumplem plat 1 i wygralem 8/2, wskoczylem do srebra 2...

niestety trzeba starac sie wycarowac ile sie da :/

w4x4.jpg

Opublikowano

Zależy od twojego mmr. Im wyższe tym lepsza dywizja. 

Ja np. Wygrałam 6/10 i dało mnie do bronzu I. Grało się wtedy jeszcze byle jak i małe mmr było więc ;p. 

Jak najwięcej killow i cs oraz jak najmniej deadow :D

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Wszystko zależy od MMR, choć i tak nie licz, że da Cię wysoko.

Opublikowano

Graj dalej. Nawet jak wylądujesz w brązie to nic się nie stanie. Z tego wyjść jest bardzo łatwo. Nauczysz się lepiej grać siedząc tam. Znajdziesz kogoś do duo i jeszcze łatwiej wyjdziesz. Mi wyjście solo zajęło tydzień. Grając po 6-7 gier dziennie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...