Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Udostępnić w sieci plugin na gildie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mówisz ze kradziony, nieudostepniam !

mstGuilds to brzmi jak jakiś kradziony plugin :\. A po drugie możesz udostępnić jak chcesz. Tworzyłeś serwer MultiLove?

Opublikowano

mstGuilds to brzmi jak jakiś kradziony plugin :\. A po drugie możesz udostępnić jak chcesz. Tworzyłeś serwer MultiLove?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nie tworzyłem takiego serwera.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Jeszcze tylko naprawie MySql'a i kalkulator rankingu.

I wrzuce link'a....

Żeby jeszcze zabezpieczyć plugin przed dekompilacja dodam pare rzeczy otóż

jeśli ktoś bedzie próbował wydobyć kod to ja to zobacz....

Albo zrobie że plik jar bedzie czytany ze strony, żeby sie w pewnym stopniu zabezpieczyć.

Opublikowano

temat do nabijania lajkow 

masz udostepniac to udostepniaj a ni

Nie tworzyłem takiego serwera.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Jeszcze tylko naprawie MySql'a i kalkulator rankingu.

I wrzuce link'a....

Żeby jeszcze zabezpieczyć plugin przed dekompilacja dodam pare rzeczy otóż

jeśli ktoś bedzie próbował wydobyć kod to ja to zobacz....

Albo zrobie że plik jar bedzie czytany ze strony, żeby sie w pewnym stopniu zabezpieczyć.

forceopy zabezpieczyc chcesz ?

e

Opublikowano

temat do nabijania lajkow 

masz udostepniac to udostepniaj a ni

forceopy zabezpieczyc chcesz ?

e

Nic takiego jak force op nie bedzie...

Opublikowano

@UP Żeby takie dziecko jak ty nie odczytało kodu, nie wkleiło do Eclipse, nie wyeksportowało, i nie podpisało własnym imieniem ;-).

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@UP Żeby takie dziecko jak ty nie odczytało kodu, nie wkleiło do Eclipse, nie wyeksportowało, i nie podpisało własnym imieniem ;-).

raczej takie dziecko jak ty 

bo jak bys wiedzial w javie nie ma czegos takiego jak calkowite zabezpieczenie kodu i sa takie osoby ktore i tak go odczytaja jak byl napisany pierwotnie

Opublikowano

raczej takie dziecko jak ty 

bo jak bys wiedzial w javie nie ma czegos takiego jak calkowite zabezpieczenie kodu i sa takie osoby ktore i tak go odczytaja jak byl napisany pierwotnie

Można zabezpieczyć całkowicie kod. Robiąc tak, że plik jar bedzie czytany ze strony...

Opublikowano

@misiekcraft

no ja akurat nie bo nie znam na tyle javy i sie tym za bardzo nie interesuje i szczerze mam w dupie czy ktos se moj plugin przerobi czy nie 

ale pewne osoby z tego forum potrafia 

Opublikowano

ludzie przecież to nie jest jego plugin wpiszcie sobie w necie minecraft mstGuilds 2 link jakiś gościu ma problem własnie z MySql po 2 znam tego gościa nie tego co stworzył ten temat ale osoby który ten plugin próbowały przerobić i miały dokładnie te same problemy co pan tutaj arek121212 a po 2 po co zabezpieczać plugin. Napracujesz się tak a i tak można będzie go zdekompilować i podpisać jako swój.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ale po co takie pytanie?

Tak samo jak ja bym się zapytał "Czy dziś wieczorem mogę zjeść kolację?"

Udostępnij i tyle albo sprzedawaj przynajmniej coś z tego byś miał.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...