Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Audi A1 Clubsport Quattro

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Audi A1 Clubsport Quattro jest dobrym samochodem mam jeszcze Pontiac Solstice GXP i nie wiem czy lepiej sprzedać tą audice, czy wykorzystać ją do czegoś, jeżeli jest w czymś lepsza od tradycyjnych aut za IGC to napiszcie jaka to kategoria (drag, sprint itd oraz klasa (B,C)), ale tylko jeżeli od tradycyjnych jest lepsze.

Opublikowano

Bardzo dobrze spisze się na krętych trasach w klasie B.

Nie warto jej sprzedawać - dużo się na tym nie wzbogacisz, a tak jak wyżej napisałem, jest jednym z najlepszych aut w klasie B (a konkretnie na krętych trasach).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wytłumacze Ci dokładniej może do czego służy to Audi bo powyżej nie znalazłem poprawnej odpowiedzi. Audi to auto do klasy B na trasy typowo mieszane, czyli

trasa, która ma trochę ostrych zakrętów, gdzie audi sobie nieźle poradzi a do tego jest dużo prostych gdzie Audi jest mistrzem bo jego V-max jest bardzo dobry.

Są chyba 2 trasy (tyle przynajmniej ja pamiętam) w których Audi objeżdża nawet MR2 i inne auta właśnie dzięki swojemu V-maxowi. Prawdopodobnie w klasie

C też mogą istnieć trasy podobnej struktury gdzie A1 nie ma sobie równych chociaż stąd znam tylko klasówki na których Audi RS4 dawało w kosć :)

Czyli jak najbardziej nie sprzedawaj tego auta bo to tajna broń :)

Trasa na której Audi miażdży to chyba Central Coast

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

A jakie jest najlepsze auto na trasę Eagle Drive w klasie C? Właśnie ten Pontiac czy jakieś inne? Za IGC oczywiście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...