Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKILL - już nie dla graczy?

MaTvA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od pewnego czasu non-stop wywala mnie z gry.

Rzekomy tego powód to obecność programów wspomagających.

Hm... Czyż zastępują uczciwych graczy botami?

Co z tym począć.. Już z tym nie da sie wytrzymać.

Już lagi po kolejnych updateach da sie znieść, ale to wywalanie to kompletna porażka.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Wgrali hackshield a cheaterow wiecej i wiecej jak napisalem w innym temacie ze skill juz upada a szkoda bo gra jest swietna.

+. Zainstaluj ponownie gre.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

jezu ludzie co wy macie w systemach namieszane... ja od poczatku open bety nie mialem ani jednego bledu z ta gra... zadnych errorow zanych wywalen(chyba ze cos mialem z netem to owszem) ale tak to nic a nic... ludzie zrobicie normalny system a nie siedzicie na systemach kupinych laptopow z Media Marktu i zmiast formata to jeszcze walicie backupa systemu z plyty ktora dostaliscie w gratisie recovery cd... nawalone macie smieci, poinstalowane ze 100 anti virow i innych smieci ktore sa niepotrzebne ;) a potme macie takie problemy z anticheatami :)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Ta gra skończyła sie jak pojawiły sie free hacki. Może ty masz coś namieszane, albo wyszło coś na wywalanie graczy[możliwe tak jak w Lolu]

jezu ludzie co wy macie w systemach namieszane... ja od poczatku open bety nie mialem ani jednego bledu z ta gra... zadnych errorow zanych wywalen(chyba ze cos mialem z netem to owszem) ale tak to nic a nic... ludzie zrobicie normalny system a nie siedzicie na systemach kupinych laptopow z Media Marktu i zmiast formata to jeszcze walicie backupa systemu z plyty ktora dostaliscie w gratisie recovery cd... nawalone macie smieci, poinstalowane ze 100 anti virow i innych smieci ktore sa niepotrzebne ;) a potme macie takie problemy z anticheatami :)

Co ty pierdolisz ... WYJDŹ PSEUDO INFORMATYKU

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Grałem w to przez 3dni... Hacki, opóźnienia itp tą gre zjeba...

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Nie używam i nigdy nie uzywałem jakichkolwiek wspomagaczy (dopalacze sp, exp booster, wh, aim, macro),a  co z tym idzie pliki gry mam czyste.

W tle nie działają żadne procesy, prócz systemowe, a system mam czyściutki.

Pełno aimerów biega, od wh aż głowa boli a macra nawalają w glass - takich to nigdy nie wywali z gry.

Pogratulować im tego całego XIGNCODE3.

Poza tym pierwszy raz widzę tak słabo zoptymalizowaną grę.

Mam 8-cores cpu, internet 100Mb/s z ustawieniami dla lodówek (800x600, brak efektów) a lagów mam więcej niż na moim 2 PC, gdzie mam 4-cores cpu.

Mam 52 lvl i przez ciągłe lagi nie widzę dalszej gry. 

Co podobnego polecacie?

897771404427433574016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...