Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie forum dla serwera Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PODANIE

O SOBIE:

Witam. Mam na imię Michał, liczę już 17 wiosenek.

Obecnie chodzę do Liceum Wojskowego, ponieważ od urodzenia chciałem iść do WP(Wojska Polskiego).

Interesuję się militariami i piłką nożną trochę.

Bardzo lubię słuchać rapu.

Mieszkam w województwie mazowieckim, o czym zapomniałem napisać na samym początku.

Żeby już się tak nie rozpisywać, przejdziemy do tematu, ponieważ na pewno nie chcielibyście czytać mojej biografii.

O SOBIE

Oferuję stworzenie forum Metin2. Żebym nie zawyżał moich umiejętności, potrafię stworzyć dobre forum dla serwera, przejrzyste, ale nie "wybarejowane", ponieważ w sumie to niepotrzebne.

Mogę stworzyć forum pod MyBB i IPB.

Czasu mam wystarczająco dużo, aby szybko się wyrobić.

Niestety licencji IPB nie mam i to chyba będzie bardzo duży minus w moim "CV".

Więcej INFO pod PW.

OCZEKIWANIA

W sumie nic nie oczekuje. Nie chce za to nic, ponieważ nie chcę robić to za pieniądze, ani za żadne rangi w grze, bo mi to w sumie niepotrzebne.

Jedyne co potrzebne to ambitnego projektu i zgranego TEAM-u.

UWAGI

Proszę nie zwracać uwagę na ilość postów, ani datę rejestracji na forum, ponieważ to nie powinno mieć większego wpływu.

Dla zainteresowanych, proszę nie zwracać uwagi na komentarze typu:" Zarejestrowałeś się dziś i już piszesz podanie".

Liczy się dojrzałość, chęć do pracy i umiejętności.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Bardzo lubię słuchać hip-hopu.

Rapu kurwa, nie hip-hopu.

Nic za bardoz konkretnego nie oferujesz wiec nie polecam na chwile obecna, olsnij mnie.

Opublikowano

Ale na czym ma polegać te stworzenie forum? Wgrywasz darmowy skrypt na serwa i tyle? Czy w skład forum wchodzi również grafika? Bo to raczej ważne, a nie koniecznie musisz się na tym znać. Powiedz coś więcej, bo z tego nic nie wynika, rozumiem, że chcesz być adminem forum.

post-1150523-0-47880400-1398696109_thumb.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że grafika również wchodzi w grę. Pozdrawiam. Jeśli są jakieś pytania proszę pytać, chętnie odpowiadam :).

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...