Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idioci grający supportem voli

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, co jest takiego w voliberze jako support? Widzę masę idiotów grający nim jako support. tresh/morgana w enemy i nic nie zrobisz

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nie wiem czy wiesz .. ale w lolu mało kto chce grać supportem . Bynajmniej w brązie-silver-gold . Często cieszę sie chociaż z takiego voliego , który z braku laku nie jest zły . Zastanów sie czasem czy Ty jako ADC nie popełniasz typowego błędu , w którym to połowa was boi sie atakować/ robić presje . 

Opublikowano

A co Ci to przeszkadza? Wg mnie można nim grać na bocie. Czasami Voli sam wygrywa bota. Wchodzi w krzaki>przerzuca adc w tył i w tym momencie enemy adc jest bezsilny. Niech sobie ludzie nawet na midzie nim grają, co Ci to przeszkadza? A że jakaś postać go kontruje to co z tego? Kontry postaci to norma w tej grze.

Opublikowano

A co Ci to przeszkadza? Wg mnie można nim grać na bocie. Czasami Voli sam wygrywa bota. Wchodzi w krzaki>przerzuca adc w tył i w tym momencie enemy adc jest bezsilny. Niech sobie ludzie nawet na midzie nim grają, co Ci to przeszkadza? A że jakaś postać go kontruje to co z tego? Kontry postaci to norma w tej grze.

o no to w tym przypadku kontruje go 3/4 supportów 

461151420292002410470.png
Opublikowano

o no to w tym przypadku kontruje go 3/4 supportów 

Ja w silverze grałem nim często na bocie i wygrywałem większość gier, nawet zdarzało się, że carrowałem całe gry w late game. W goldzie zaś nie zdarza mi się grać, ani spotykać voli na bocie.

Opublikowano

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś Voli bardzo dobrze sprawdzał się na dolnej aleji. Agresywny, tanky supp. Ze swoją pasywką już na 2-3 lvl mógł wygarnąć enemy z pod turreta.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...