Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra podobna do tej z btooom

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardziej mi chodzi że tylko można różnymi rodzajami bomb walczyć  i niczym innym 

no to w cs masz granat błyskowo hukowy, dymny, zapalający itp. Nie ma gier z samymi bombami, a przynajmniej DOBRYCH gier z samymi bombami.

Opublikowano

Nie ma takich gier, a jak są to w japonii w ich dystrybucji i nawet jak kupisz u nich, to u nas sobie nie pograsz xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Skąd wiesz? Jest masa japońskich/koreańskich gier których istnienia nawet sobie nie wyobrażamy

ALE NIE DA RADY GRAĆ W TE GRY JAK NIE MIESZKASZ W JAPONII, przynajmniej większość, więc o czym ty tu mówisz ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

ALE NIE DA RADY GRAĆ W TE GRY JAK NIE MIESZKASZ W JAPONII, przynajmniej większość, więc o czym ty tu mówisz ...

nie napisałem, że nie da rady, tylko, że istnieją.

Opublikowano

nie napisałem, że nie da rady, tylko, że istnieją.

To ci odpowiedziałem, i napisałem że nie da rady, wiec jaki sens, a ty mi odpisujesz że -  "nie napisałem, że nie da rady, tylko że istnieją"

A wiedziałeś że na Madagaskarze rosną ananasy ! - fajnie że rosną, tak info podaje jakby co.

NJxbd4x.png

Opublikowano

To ci odpowiedziałem, i napisałem że nie da rady, wiec jaki sens, a ty mi odpisujesz że -  "nie napisałem, że nie da rady, tylko że istnieją"

A wiedziałeś że na Madagaskarze rosną ananasy ! - fajnie że rosną, tak info podaje jakby co.

Napisałeś, że takie gry nie istnieją, to ja ci napisałem, że nie mozesz tego wiedzieć.. 

Opublikowano

Przykro mi, ale nawet jeśli dałoby się grać w jakąś japońską grę tego typu to byłaby ona chujowa. Wszystkie japońskie gry są chujowe.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Przykro mi, ale nawet jeśli dałoby się grać w jakąś japońską grę tego typu to byłaby ona chujowa. Wszystkie japońskie gry są chujowe.

wszystkie japońskie gry są chujowe? A ile pan przeszedł?

Opublikowano

wszystkie japońskie gry są chujowe? A ile pan przeszedł?

Nie przechodziłem całych. Widziałem parę. Nawet instalowałem parę, bo mi były potrzebne.

Może grałem tylko w te gorsze. Najwięcej to były denne mmorpg. Nie potrafią robić takich gier.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie przechodziłem całych. Widziałem parę. Nawet instalowałem parę, bo mi były potrzebne.

Może grałem tylko w te gorsze. Najwięcej to były denne mmorpg. Nie potrafią robić takich gier.

Pytam, bo nie lubię tego typu oceniania. To tak jakby powiedzieć - Anime to gówna. A nic sie nie obejrzało, albo może 1, czy 2 słabe serie. z japońskimi grami jst pewnie podobnie. Są zajebiste i są słabe

Opublikowano

Pytam, bo nie lubię tego typu oceniania. To tak jakby powiedzieć - Anime to gówna. A nic sie nie obejrzało, albo może 1, czy 2 słabe serie. z japońskimi grami jst pewnie podobnie. Są zajebiste i są słabe

Też tego nie lubię. Np. fanboye WoTa czy właśnie Ci piszący, że anime to gówna.

Ale grałem. I nie wiem. Po prostu parę to naprawdę były gówna. A reszta... może to różnica kulturowa? Po prostu nie mogłem w to grać.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie przesadzasz z pisaniem bzdur ? Opanuj się może. Mnóstwo japońskich gier jest genialnych i znacznie lepszych niż zachodnie (chociażby arcydzieła z cyklu Final Fantasy).

Oczywiście nie piszę o visual novel bo to już jest dla specyficznych odbiorców, ale jak ktoś lubi ten rodzaj gier to także  wiele jest rewelacyjnych.

Royal4, w 27 Kwi 2014 - 13:48, powiedział:

To tak jakby powiedzieć - Anime to gówna.

To tak jakby powiedzieć, że filmy to gówna. To tak jakby powiedzieć, że książki to gówna. Niczym te zdania się nie różnią pod względu ich idiotyzmu.

Opublikowano

Nie przesadzasz z pisaniem bzdur ? Opanuj się może. Mnóstwo japońskich gier jest genialnych i znacznie lepszych niż zachodnie (chociażby arcydzieła z cyklu Final Fantasy).

Oczywiście nie piszę o visual novel bo to już jest dla specyficznych odbiorców, ale jak ktoś lubi ten rodzaj gier to także  wiele jest rewelacyjnych.

To tak jakby powiedzieć, że filmy to gówna. To tak jakby powiedzieć, że książki to gówna. Niczym te zdania się nie różnią pod względu ich idiotyzmu.

A podaj więcej tych tytułów i sprawdzę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Też kiedyś szukałem podobnej gry,ale uwierz że to jest zbędne jest zakładanie tematu po każdym obejrzanym przez Ciebie anime.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...