Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacina Się Gra I Koniec

Paweł+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. mozesz miec słabego neta

2.wyczysc pamiec

3.mozesz miec za mało pamieci

4.wentylator zasyfiały od kurzu(umnie to akurat było przyczyna wyłączania sie warra)

5.wyłącz zbędne programy w procesach (ctrl+alt+delete)

Opublikowano

1.neta mam dobrego

2.pamięci mam sporo

3.wentylator czysty sprawdzałem

4.zawsze wyłączam programy zbędne podczas gry

myślę że problem tkwi z czymś innym

Opublikowano

everest to do tupy program jesli chodzi o mierzenie temperatury. Mam lepszy program tam masz wszystkie dane o procesorze. Plik w załączniku

Opublikowano

Proponuję zacząć u żródeł. Przycinanie najczęściej jest spowodowane kartą graficzną. Jaka to karta ? Chłodzenie aktywne czy pasywne czy aktywne. To znaczy masz wiatrak czy radiator (taki mały kaloryfer). I przede wszystkim czy w innych grach też ci tak tnie ? Bo problem może tkwić także w samym War Rocku, w którym mogły sypnąć się jakieś pliki. Opisz problem dokładniej. Czy w innych grach też jest i czy miewasz problemy z grafiką np. zamrożone okna.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@Maniek

A więc tak mam GeForce 9800 GT

Chłodzenie "wiatraczkiem" ^^

W innych grach mi się nie tnie nic

Możliwe że w warrocku ale nie jestem pewien bo robiłem kilka razy reinstal

@Up Up

ktoś tam pisał o temperaturze to cały czas mam około 24C i nie podkręcałem proca ;]

Opublikowano

masz moze monitor kineskopowy?

jeśli nie to wymień kabel od monitora bo robi zwarcie

tez mialem ten problem

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Siemanko mam ten samo problem wystąpił 3 dni temu gram gram nagle zaczęło coś świrować i zacina reset kompa gram i znów zagram rundę i tak w kółko

Jeżeli chodzi o to

1. mozesz miec słabego neta

2.wyczysc pamiec

3.mozesz miec za mało pamieci

4.wentylator zasyfiały od kurzu(umnie to akurat było przyczyna wyłączania sie warra)

5.wyłącz zbędne programy w procesach (ctrl+alt+delete)

1.Dobrego

2.Jest oK

3.dużo

4.Już to zrobiłem

5.zawsze wyłączam

a jeżeli chodzi o to:

Proponuję zacząć u żródeł. Przycinanie najczęściej jest spowodowane kartą graficzną. Jaka to karta ? Chłodzenie aktywne czy pasywne czy aktywne. To znaczy masz wiatrak czy radiator (taki mały kaloryfer). I przede wszystkim czy w innych grach też ci tak tnie ? Bo problem może tkwić także w samym War Rocku, w którym mogły sypnąć się jakieś pliki. Opisz problem dokładniej. Czy w innych grach też jest i czy miewasz problemy z grafiką np. zamrożone okna.

1.Nvidia GeForce 8600 GT

2.i to i to mam i wiatrak i "kaloryfer" 3 wiatraki które wieja na procka+kartę graficzna 2 maja "kaloryfer 1 nie

3.tylko w wr jest tak(reinstalowalem wr)

4.1 raz mi się stały takie rzeczy z grafą na khyber zaczęły się kolumny robić niebieskie

Proszę o Pomoc

PS

Mam Zamiar Kupić Nową Kartę Graficzną

Opublikowano

No to widzę nie jestem sam to jest strasznie denerwujące a jeszcze jak dobre staty to aż szkoda i wgl. nie mogę grać żadnych sparów itp. maaasakra .. utrudnia życia jak cholera ;/ ... dokładnie to samo rundka czasem dwie i już widzę stoję w miejscu .. nic innego jak reset ;/ ... już nie mam sił na tą grę

@

Czekam z niecierpliwieniem na wskazówki Mańka

@niqu

mam coś z monitorem mam jakby przerwane kabelki przy samym monitorze tego się chyba nie da wymienić bo to jest na stałe kabel.. ale mam tak "zawinietego" jakby że działa wszystko ... znaczy monitor działa.. może w tym problem ale wątpie

Opublikowano

Kurde uspokój się warrock to nie życie ^^ ja dziś przyniosę mój stary monitor (z dupą) i spróbuję na nim podłączyć lub inny kabel nie wiem pobawię się i dam znać

PS

Pytałem kolegów z klanu i gry takie info od nich:

1.Spróbuj ściągnąć nowe sterowniki

2.Sprawdź czy wejście od monitora jest dobrze przymocowane

3.to samo tylko do karty graficznej

4.Wyczyść kartę graficzną

Opublikowano

kto powiedzial ze everest to szais to ma ode mnie w d.

to jest swietny program

co do tematu koksie pograj w inne gry zamiast marnowac czas warrock zmienic sie nie zmienil prawie bo jest ciagle co innego

tyle samo itp hackow np.

zagraj sobie w inne gry FPP online gry

mowie ci ulzy ci swiat to warrock i na nim sie nie konczy swiat :)

Opublikowano

hmm... miałem zamiar grać ale ja mam tak że gdy zagram w grę dłuższy czas tak jak wr(3lata) to już wszystkie gry się nudzą :/

FPP-WR i COD

MMO-Silkroad Online

ja tylko w to gram inne mi się nudzą ^^

Opublikowano

hmm topic a moze weż pobierz nowa instalke wr'a

hmm moze to wina instalki

jesli caly czas instalujesz ta sama to nic nie da

sciagnij nowa

no chyba ze juz to zrobiles

jak tak to nie wiem o co juz chodzi

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ściągałem i próbowałem z innymi instalakami dalej to samo

@Up

Boże co za nuby takie jak Marek44332211 to aż żal dupę ściska na **** się wypowiadasz wgl. ? Będziemy grali w co będziemy chcieli i temat dotyczy problemu z zacinką podczas gry a nie o jakimś programie !

Opublikowano

hmm wiesz co ja nie wiem juz jesli nie instalka to juz nie wiem co

hmm wiesz co jedyna rada to juz chyba zostaje ci pojscie do informatyka i dowiedzenie sie co jest grane

hmm nie bedize to droga sprawa a mysle ze on ci to naprawi

sorki ale ja juz ci nie pomoge

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ja jutro jadę do informatyka z kartą graficzną żeby ją sprawdził jak coś powie to dam znać

@Edit

No to tak byłem u gościa mówił żebym se nową kartę kupił dobra wbiłem na chatę odkręciłem kartę zacząłem w niej czyścic itd. no podłączyłem ją i dalej to samo potem patrze mam 2 wejścia od monitora włożyłem w to 2 i działało jak ktoś ma 2 wejścia to spróbujcie

Opublikowano

Ja bym system zainstalował od nowa xD

Kiedyś miałem czarny ekran gdy włączałem WARROCKA nic nie pomagało to zrobiłem szybki reinstal SYSTEMU WINDOWS i pomogło 3h i po problemie.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...