Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem WT GF

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem launcher i pobieranie stoi w miejscu, postanowiłem wiec pobrać grę z torrentu, udalo się, kiedy chcę uruchomić grę przez launcher, znowu stoi i pisze pobieranie plików, a po chwili "program przestał działać" Co z tym zrobić?

EDIT: Dorzucam ss, co się pojawia po wyłączeniu launchera: 1398596378-U818069.png

Opublikowano

Próbowałeś wywalić wszystkie pozostałości (także przeczyścić rejestr) i pobrać launcher od nowa?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Co, czyszczenie rejestru? Nie zaszkodzi, a może pomóc. Parę sekund roboty. Usunięcie samego launchera to chyba nie problem, skoro nic nie pobrałeś...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To jest naprawde posrane, pobrałem przez torrent i ściągnęło sie prez krótki czas i mam normalne pliki z gry, tylko jak odpalam launchera z plików gry, to pokazuje mi to, co widać na ss.........

Opublikowano

Obecnie serwer Nightly został zawieszony, i został tylko główny serw. Odpalasz normalnego WT, pobierasz wszystko co ci każą, otwierasz badania ZSRR/Niemiec, na górze klikasz Armia, wybierasz jakiś slot załogi pod czołg rezerwowy, klikasz Events/Wydarzenia i Tank Battles.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...