Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

karol27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno pytanie, bo nie dawno zacząłem grać w DayZ.
1.Jak szybko zgubić zombie, i czym je najlepiej zabić, wiem że siekierą ale nigdzie nie moge jej znaleźć.

Opublikowano

Mam jedno pytanie, bo nie dawno zacząłem grać w DayZ.

1.Jak szybko zgubić zombie, i czym je najlepiej zabić, wiem że siekierą ale nigdzie nie moge jej znaleźć.

Zgubić? Uciekać i tyle. Siekiera, a jak nie masz to motyką czy czymś innym. Wszystko jest dobre.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak to nie możesz znaleźć siekiery? Znajdziesz ją na 90% w fire station czyli w remizie strażackiej.

Rozumiem, że nie masz jeszcze broni. W takim wypadku najlepiej uciekać. Motyką zabijesz po parudziesięciu ciosach.

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Rozumiem, że nie masz jeszcze broni. W takim wypadku najlepiej uciekać. Motyką zabijesz po parudziesięciu ciosach.

No to co? Zombie są nieszkodliwe. Za wolno biją. Uderzą w miejsce, a Ty już jesteś z drugiej strony. Ale fakt. Szkoda czasu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Trzeba biec tak aby zombie stracił cię z oczu. Musisz biegać slalomem między obiektami, które zakrywają twoją postać, a co do drugiego członu pytania, to sam sobie na nie odpowiedziałeś, chyba że wolisz zwrócić na siebie uwagę innych graczy, oraz innych zombie, wtedy użyj jakiegoś guna (pistoletu, karabinu, itp.) ;)

Opublikowano

Po ostatnim updacie zombie są masakrycznie zbugowane.

Normalnie padały na 1 hit z siekiery strażackiej a teraz trzeba zadać tych hitów 5.

I są groźne bo teraz gdy biegniesz zombie może zadać ci obrażenia bo potrafią skakać. 

W zabudowaniach walka z nimi to porażka, gdyż przechodzą przez ściany i trudno je trafić.

Uciekać też nie warto, bo już miałem takie przypadki że przebiegłem z jednej wsi z zombiakiem na plecach i gddy byłem w innej już bez niego po 5 minutach zobaczyłem go ponownie. No wiecie telepatia, 7 zmysł i te sprawy.

Co do walki to możesz użyć nawet otwieracza do puszek.

Jak na ten moment ta gra jest niegrywalna dla mnie i czekam aż to naprawią. Idę się rozkoszować grą w DayZ Mod, która jet o wiele bardziej opracowana i tak na marginesie można było ją ostatnio kupić za niecałe 4 euro na steamie :D

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...