Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera Reveria.pl [Pełne]

XRaizX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz prawa udostepniać tych plików, należą one do mnie i matiego

W dodatku, dużo tu nie ma, pliki balanti edytowane (dopiero zaczelismy)  ale tam są questy których nie masz prawa udostepniac wiec prosze moda o usuniecie tematu, nie wiem skad masz te pliki.

HAHAHAHHA O KURWA LEŻE

Wszystko spoko, ale kurwa zrozumcie, że wy też nie macie do nich praw, bo są własnością webzenu. xD

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Może ktoś napisać jak poprawnie to wgrać na pliki terenzo najnowsze mysql wiem chodzi o balantia.tar.gz oraz te 3 pliki ponieważ zawsze używałem gotowej maszyny za pomoc dam limit 

Pliki z tego co opisałeś fajne ktoś juz testował 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

no mam serwer na plikach terenzo wlasnie go zrobilem czyli czysty i co dalej? :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Wszystko spoko, ale kurwa zrozumcie, że wy też nie macie do nich praw, bo są własnością webzenu. xD

Niech, postawią serwer na tych plikach :D Beka będzie (1 dzień i tu bum ) xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niech, postawią serwer na tych plikach :D Beka będzie (1 dzień i tu bum ) xD

Beka jest z twoich plików marniaku.

up^ ^ na jakiej podstawie to game działa jak w nim nie ma pongu ??

Normalnie, takie game.

Jak ktos bedzie mial problem z postawieniem serwera walic na pw to wam pomoge ew zakladac tematy w dziale, wyjebane mam i tak nie ma tu tego co myslalem ze jest ;]

Opublikowano

Zlodziej podwalil pliki odemnie z serwera a teraz wypisuje ze sam je zrobil co nie jest prawda!!!! OSZUST I ZLODZIEJ!

Kolego pliki zostały zakupione, i edytowałem je pod swój serwer który miał wystartować. :)

Klient będzie do wieczora, lecz można odpalić na kliencie Exaliona pliki. ;)

Pliki kupilem ja POD SWOJ SERWER Ty byles tylko technikiem ktory mial je lekko edytowac a co odwaliles? POZDRO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...