Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deadman wonderland

Royal4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do 2 w nocy siedziałem nad teleofnem, zeby skonczyc te anime. Mozna powiedziec, ze mnie wciagnelo.. Bylo bardzo fajne, ale te zakonczenie.. Tyle niewyjasnionych wątków. WIęc sobie mysle, zeby dokonczyc w postaci mangi. Ale mangi nigdzie nie moge znaleźć. Jak to jst? Jest wydawana w polsce, ze nie mozna jej przeczytać na necie?

Opublikowano

Dopiero za 2 lata wydadzą ostatni tom.. Ja pierdole po co ja sie biore za ogladanie nie zamknietych historii, podobnie bylo z btoom. czuje niedosyt

To zbieraj kasę na mangę (chociażby na tomy,które są już po zakończeniu z anime),a nie będziesz się bawił,jak większość gimbów kupując tomy SnK.

Opublikowano

To zbieraj kasę na mangę (chociażby na tomy,które są już po zakończeniu z anime),a nie będziesz się bawił,jak większość gimbów kupując tomy SnK.

Ja nie wiem co ma SnK do tego. Nie lubie planować co będe w przyszłości, w ogóle samego tego słowa nie lubie, więc nie będe już teraz zbierał na mange, którą bym kupował jakoś za 1,5 roku. W międzyczasie i tak bym to pewnie wydał. A jest możliwość, że te anime będzie miało 2 sezon?

Opublikowano

Ja nie wiem co ma SnK do tego. Nie lubie planować co będe w przyszłości, w ogóle samego tego słowa nie lubie, więc nie będe już teraz zbierał na mange, którą bym kupował jakoś za 1,5 roku. W międzyczasie i tak bym to pewnie wydał. A jest możliwość, że te anime będzie miało 2 sezon?

Jest możliwość,ale raczej minimalna,a jak już wyjdzie to za kilka lat,bo przecież DW jest po to by zachęcić ludzi do kupowania i czytania mangi.

Opublikowano

Jest możliwość,ale raczej minimalna,a jak już wyjdzie to za kilka lat,bo przecież DW jest po to by zachęcić ludzi do kupowania i czytania mangi.

Ale biorąc sie za to anime tego nie wiedzialem. Czemu tak malo anime w dzisiejszych czasach ma zamknieta  historie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...