Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven - zasłużył na ligę?

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Draven jest mega mega silny.Błąd riotu ze wgl dodal to cos do gry.Bierzesz 200 na 2 lvl z 1 toporu i 1st blood gwarantowany.Zdobędziesz 1 killa i już wygrywasz grę bo taki snowball z pasywki.Ma steryd do ms i as który sie resetuje i E które odpycha/przerywa niektóre skille.Do tego globalny ult.Rito pls ;)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Ult może i jest globalny, ale tylko na 1 osobę, a late z taką Vayne nie ma szans.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Draven jest silną postacią, ale zawsze możesz go zbanować. Na Kassadina praktycznie w każdej grze padał ban, na Dravena też zawsze możesz.

Jak się umie grać, to można go spokojnie zabić. Wystarczy odpowiednia pozycja i zgranie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ult może i jest globalny, ale tylko na 1 osobę, a late z taką Vayne nie ma szans.

Ult na jedną osobe ?! Jagby wycelował pięknie w linie przeż którą idzie kilka osób z low HP to nawet może być „dwa trupy”

xD

Opublikowano

Kupujecie banshee lub Qss i warwick moze wam possac berło.

Draven imo najmocniejszy pick w grze. Dobrze grany poprostu rozwala wszystko.

Ja tam nie narzekam na ta sile, bo poprostu to ja go pickuje ;)

Opublikowano

Draven może i jest mocny i ma mustache ale nie robi to z niego bardzo silnej postaci, jest ot co dobrą postacią. Ma sterydy do MS i AS, dodatkowy gold z pasywki, ale i tak w late game taka Vayne, Tristana lub nawet Caitlyn gdy będzie dobrze klikać mogą go zniszczyć. Jeżeli jest się tankiem, to trzeba po prostu nie dawać mu łapać toporów (stunując go, snareując etc.) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Draven imho mocny ale jak go się celnie focusuje w tf nie daje rady łapać swoich toporów przez co nie wykorzystuję swojego potencjału

Wg. mnie są lepsze picki na adc :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

draven jest jedna z najbardziej zbalansowanych postaci, nie jest op. umówmy się, nie łapiesz toporów nie robisz nic. draven jest najtrudniejszym adc, dlatego tez nie zobaczysz go na lcsach itd, bo jeden nie złapany topór może przesądzić o wygraniu fightu. także jeśli ktoś go wymainuje i będzie ogarniał topory w tfach to mu sie to wynagradza. jednak pozycjonowanie się nim jest najtrudniejsze w grze.

Opublikowano

Draven jest mocną postacią, ale żeby potrafić nią grać trzeba ją długo masterować, żeby coś ogarniać. Jeżeli się dobrze na niego zagra, to nie jest wcale taki super champion.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Alistar i dravena nie ma, wczoraj grałem, enemy draven jebal mnie na 3 hity dopóki nie dopadł go mój alistar, zabijaliśmy go bez straty hp

Opublikowano

Każdy adc ma swoje plusy i minusy. Draven jest najsilniejszym adc w early jak i w midgame ale jak nie dostanie szybkiego K.W i jakichś fragów to ma słabo.  Płaczesz teraz na Dravena? To sobie pomyśl co było jak miał lepszą jak dla mnie pasywkę - bardziej bolał :)

Odkrywca
Opublikowano

Brzmi to jak płacz z elo hell ? Każda postać jest OP, jeżeli potrafisz nią grać. Takie gadanie jest bezsensowne -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...