Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lvlup.pro?

Gość EvilBadDream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio myślałem nad zakupem serwera nad lvlup.rpo iron golem 10 gb i mam pytanie do tych co mają tam serwery. u nich są jakieś częste problemy, są lagi, adminsitracja jest pomocna?

Opublikowano

No to ja korzystam z ich usług od 2-3 miesięcy, mam właśnie Golema 10GB i kilka mniejszych i nie ma żadnych lagów. Administracja bardzo pomocna, potrafią odpisać mi na ticket nawet o 2 w nocy. Nie chcę mi się wymieniać ich zalet ale naprawdę warto. Jak masz jakieś pytania to pytaj nawet na gg.

Regulaminowa sygnatura :)

Opublikowano

Lvlup? Bardzo dobry wybór :] 

Mam u nich serwer od czterech miesięcy i nigdy nie miałem problemów z serwerem, żadnych lagów ani problemów nie było! :O

Powiem ci szczerze... lepszej pomocy technicznej to sobie chyba nie mogę wyobrazić. Naprawdę odpisują do 24h roboczych, zazwyczaj dużo wcześniej :)

Naprawdę, szczerze polecam ci ten hosting ;) Jeżeli chciałbyś wykupić sobie VPS'a - również polecam lvlup.pro! :D

Opublikowano

Bardzo polecam, miałem serwer wyższy niż golem 15gb, 0 lagów przy 250 osobach z 13 pluginami.

Opublikowano

Hosting bardzo dobry, panel wręcz świetny, administracja pomocna i szybka w odpowiedziach na problemy!

Miałem serwer 20 slotowy, gdzieś z 10-18 pluginów, serwer pełen i 0 lagów!

LvLup.pro to naprawdę dobry hosting, tylko mało osób o nim wie! Nie dowiecie się póki sami nie spróbujecie! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Bardzo polecam, miałem serwer wyższy niż golem 15gb, 0 lagów przy 250 osobach z 13 pluginami.

A jak zdobyć ten 15 gb ram bo sparwdzałem oferty i nie mogłem znaleść. 

Opublikowano

@up wystarczy do nich napisać

PS. brałem udział w beta testach ;D i również polecam

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...