Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PermissionsEx - HELP!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam ogromny problem. Od kilku dni komenda /pex reload nie chciała przeładowywać pluginu, próbowałem reloadami - wynik taki sam. Zrobiłem kopie pex, usunąłem plugin, DALEJ BYŁY PERMISJE I PREFIXY. Nawet gdy nie był w plugins, nie wiedzieć czemu serwer widzi mi ten plugin. Teraz nic nie mogę zrobić! Proszę o pomoc!

~ Skonfiguruję serwer, napiszę program - więcej informacji tutaj ~

Opublikowano

usuń cały serwer i wgraj na nowo od nowa wszystko pobierz (oczywiście zrób sobie backup mapy)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

I właśnie tego chciałem uniknąć, nie ma innego sposobu?

Opublikowano

jeżeli masz vps/dedyka to wyłącz i włącz a jak nie zadziała to jedyne najlepsze rozwiązanie :\

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

No to zobaczymy, ale pluginy mogę zostawić?

Opublikowano

zgraj sobie na komputer i wgrywaj. To wygląda jak albo zapchany ram albo jakiś błąd w bukkicie

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Wersje zmieniałem, RAMu full wolnego, parę folderów usuniętych, no ale nie ma innego wyjścia. Tylko wgrać ten 1 GB... No ale dzięki za pomoc, łap plusiki

Opublikowano

Możliwe, że plugin wciąż istnieje na FTP tylko nie masz do niego dostępu i go nie widzisz (brak permisji, np poprzez błąd hostingu). Jeśli masz opcję FORMAT to z niej skorzystaj. 

Regulaminowa sygnatura :)

Opublikowano

Już serwer zreinstalowałem, teraz wrzucam pliczki i już powinno być OK - więc temat rozwiązany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...