Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Disie

Anubaraq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzimy na jego temat? bardzo inteligentna osoba ,dobry streamer i zajebisty gracz tyle ode mnie. Jest wybuchowy ,no ale co z tego? ktoś ci każe oglądać jego streamy? te rzekome teksty z tym życzeniem śmierci to chyba wyssałeś z chuja kolegi. Tak w ogóle to musisz miec bardzo nudne zycie zeby zajmowac sie takimi glupotami. mozesz juz wypierdalać.

dsa

Opublikowano

o kurwa gość przeklina! o kurwa o kurwa

masz jeszcze parę kurw: kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa

tutaj troszkę ja pierdolów: ja pierdolę ja pierdolę jak pierdolęłęłęłę

tutaj troszeczkę jebania: jebany jebak jebany pierdolony jebany zjeb 

i co z tego?

jestem w d5, uważam się za inteligentną osobę a i tak czasem flejmię

z tego co widzę filmik ma przedstawić że dis, kimkolwiek jest, flejmi.

no kurwa, jak patrzy na gówna na soloq to flejmi, też tak mam. i co? nie zasługuję z tego powodu na diamond?

nie rozumiem po co ten filmik. proszę mi wytłumaczyć (po obejrzeniu bezsensownego początku w którym nie ma nic więcej niż MÓWIENIE CO SIĘ NIE PODOBA W GRZE JEGO SOJUSZNIKÓW, NIE PISANIE TEGO NA CZACIE, wyłączyłem wideo) o co chodzi w filmiku? 

Opublikowano

Dis zaczął walkę z BoLowcami i nagle ból dupy ma ta cała JP Armia Gimbusów. Dlaczego nikt nie doczepi się imby? Który 24/7 podczas streamów spina dupę, flejmi, spamuje na czacie i obraża? A już wiem bo on nie zaczął zgłaszać noskillów(czyt. BoLowców). 

Mnie to śmieszy że każdy liże dupę temu całemu Nitrowi który jest najgłupszy z całej tej JP Armii :)

Opublikowano

od kiedy zaczal walke z bolowcami to zachowuje sie lepiej podczas streamow, nazywa sie to u niego "LepszeQ" a ty sie tylko spinasz bo bolowcem jestes i dziala na twoja niekorzysc

<>

Opublikowano

Zabawne jest że filmik został dodany wczoraj, dokładnie wtedy kiedy szaleje dyskusja na temat Nitro, gdzie padały oskarżenia w stronę Dis'a.

Co o nim myślę? Jeżeli on nie wyłapał jeszcze bana (najpewniej nie pisze tak często na czacie tylko wyzywa na live) to nie ma jakichkolwiek szans by Nitro także wyłapał bana za flame. Poza tym, to jest słabe zagranie całej tej "JP Armii", "Nie mamy argumentów? To znajdujmy haki nie związane z tematem na oskarżyciela". Poza tym, autor myśli że wiele osób nie wie jaki jest Dis? Nie rozumiem jednego, czemu tytuł tematu jest zatytułowany "Cała prawda o Disie" gdzie są zaimplementowane jego zachowania które chyba każdy zna, oczywiście jeżeli choć raz go oglądał. Więc nie rozumiem potrzeby tworzenia takiego filmiku.

Ale wracając od tematu, Dis jest dobrym graczem, aczkolwiek dosyć toksycznym ( nie mogę powiedzieć że bardzo, gdyż są znacznie bardziej toksyczni gracze od niego). Czy go oglądam? Nie, wolę mniejszych streamerów którzy mogą odpowiedzieć na pytanie zadane na chacie, a u niego jest spam od oglądaczy więc nie ma szans na spytanie się o konkretną rzecz. Tak samo jak osoba wyżej napisała, Dis zaczął lepiej się zachowywać i potwierdzam jego zdanie że albo jesteś BoL'owcem-ból-tyłkowcem, albo jesteś ślepo-wierzącym "wyznawcą" "JP Armii", bo normalna osoba która jest neutralna w tej sprawie nie zrobiłaby takiego filmiku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...