Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban "za nic"

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale przypuśćmy , ze nie urzywał... bo jest wiadrygodny

Czy od laga tez moze byc np. zlagowało troche postać i nagle przeniosło Cie pare metrów do przodu, czy pb moze to uznac za jakiegos speed hacka czy cos ?

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Ale przypuśćmy , ze nie urzywał... bo jest wiadrygodny

Czy od laga tez moze byc np. zlagowało troche postać i nagle przeniosło Cie pare metrów do przodu, czy pb moze to uznac za jakiegos speed hacka czy cos ?

PB jest zbyt dokładny, nie nadaje banów za nic.

Opublikowano

" mój znajomy " , " mój kolega " etc stara śpiewka znana z innych serwerów :D dostałeś bana za używanie niedozwolonego oprogramowania :D

Jezeli Cie to tak bardzo interesuje to wujek z niemiec po 40 lubi grać w gry. I zgłosił sie do mnie o pomoc.

Może Ci jeszcze rozmowe z fb wysłac ?

Co do tematu pb moze sie pomylić z doświaczenia wiem bo mialem dziwny przypadek w cod2... no chyba ze 5 lat temu mógł sie pomylic.

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Nic nie zrobisz, jedynie twój wujek może napisać do firmy o wyjaśnienie. Może odpiszą, może nie :)

A nie wiem czy to prawda czy nie, ale jak grałem kiedyś w COD2 to admin serveru chwalił się że może dać PERM(global) BANA i też w konsoli widziałem że takie bany leciały, więc nie wiem czy w BF4 admini też maja taką władzę aby komuś jak by to powiedzieć ukraść 250zł  :D

Opublikowano

Może pogadam z współwłaścicielem GGC (bo owego znam), pewnie myślicie że tam pracują tylko anglicy... Nie jak już mówiłem, znajomy z klanu jest współwłaścicielem GGC ale wątpię że dla cheatera da UB.

Pozdro

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może pogadam z współwłaścicielem GGC (bo owego znam), pewnie myślicie że tam pracują tylko anglicy... Nie jak już mówiłem, znajomy z klanu jest współwłaścicielem GGC ale wątpię że dla cheatera da UB.

Pozdro

To pogadaj znim o co chodzi z banami za nic na każdym serwerze który nie jest polski ;-;

76561198342061369.png

Opublikowano

" mój znajomy " , " mój kolega " 

"... wujek z niemiec po 40 lubi grać w gry. I zgłosił sie do mnie o pomoc."

To powiedz Twojemu wujkowi, lub Twojemu koledze/znajomemu, chociaż może to jesteś Ty sam, że ban jest za multihack'a, a PB, tak jak już Czaka napisał, PB nie daje bana za nic.

Załóżmy, że to Twój znajomy dostał bana, łatwiej będzie pisać.

Jeśli dostał bana, bo używał cheata, to nie ma szans, że go odbanują, jeśli jednak udowodni w jakiś sposób, że ktoś korzystał z jego konta i w tym czasie używał cheatów, jest jakaś szansa na to, że być może go odbanują, ale jeśli cały czas było używane przez jedną osobę, niech zapomni o tym.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Drogi Wikto0306

Po 1. Czytaj posty

Po 2. Sprawdzaj daty

Po 3. Jeżeli chcesz nabić post to zrób to w sposób pożyteczny dla innych.

Przepraszam oraz proszę o zamknięcie tematu ponieważ został juz rozwiązany.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bywało, że byłem wyrzucany za lagi, wysokie pingi czy ogólnie błędy w grze z powodem: cheats.

Napisz do supportu EA jeśli masz 100% pewność, że to pomyłka. Wtedy jesteś uratowany. Jeśli kłamiesz to sprawdzą to w taki czy inny sposób.

Opublikowano

Przynajmniej się ciesz że nie był to Steam i nie ban Vac, bo wtedy to musiałbyś jak ja pisać co tydzień prośbę, na którą dostaje odpowiedź "Proszę skontaktować się w tej sprawie za jakiś czas, ban został nałożony niedawno, chcemy aby Pan/Pani Przemyślała całą sytuacje"

P.S Ban od Vac w moim wypadku był za shadera który trochę edytował tekstury dymu, które nie wiem czemu strasznie lagowały mi PC.

Opublikowano

Nic nie zrobisz, jedynie twój wujek może napisać do firmy o wyjaśnienie. Może odpiszą, może nie :)

A nie wiem czy to prawda czy nie, ale jak grałem kiedyś w COD2 to admin serveru chwalił się że może dać PERM(global) BANA i też w konsoli widziałem że takie bany leciały, więc nie wiem czy w BF4 admini też maja taką władzę aby komuś jak by to powiedzieć ukraść 250zł  :D

Nie da rady, admini serwerów nie mogą dawać global banów, jedynie, to PB

Opublikowano

@Matkimen

O o 'FairFight' to zapomniano? 

@fifig2013

PB daje nieraz przypadkowe bany ale wszystkie nałożone kary są weryfikowane przez administracje BF-a. Sam miałem kilka razy z tym problemy i nie trzeba w takim wypadku pisać do administracji bo to ona sama pisze wiadomość z przeprosinami. 

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...