Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzienny

Skórka - Fizz  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą skórkę wybrać?

• Fizz z Tundry
      2
    • Rybak Fizz
      17
    • Fizz z Pustki
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym sobie kupić skórkę do Fizza, ale nie wiem jaką ;/

Interesują mnie: Fizz z Tundry, Rybak Fizz, Fizz z Pustki.

Liczę na szybką odpowiedź (będą lajki).

PS Proszę również o wypełnienie ankiety!

PS2 Dopisujcie dlaczego wybrać tą skórkę, a nie inną!

Opublikowano

Każdy skin do Fizza jest świetny i przyjemny. Gdyby nie nowy skin do niego, wybrałbym Rybaka.

Aktualnie polecam Fizza z Pustki.. Fajny taki ;d

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Polecam fizza z pustki, sam go mam i zarabiscie wyglada :3

PaiiO_eune_150_1.png <-- Konto poboczne :)

Kupie konto steam cs:go. Więcej na PW!!

Opublikowano

A mi jakos Fizz z pustki nie przypadł , tak jakby ktos   rzucił na niego 1 kolorem i tyle no ale kazdy ma inny gust , a co do skina to  poleciłbym Ci Fizz'a Rybaka ładnie wyglada i ma dosc fajne ulti  ;d 

Opublikowano

Kiedyś najlepszy był Fizz Rybak ale teraz rozj&bał go Fizz z Pustki oraz najwięcej widziałem (teraz) Fizzów rybaków bo nie stać ich na fizza z pustki :D

Opublikowano

A mi jakos Fizz z pustki nie przypadł , tak jakby ktos   rzucił na niego 1 kolorem i tyle no ale kazdy ma inny gust , a co do skina to  poleciłbym Ci Fizz'a Rybaka ładnie wyglada i ma dosc fajne ulti  ;d 

Szczerze sprawdzałem fizz'a rybaka na pewnym programie do zmiany skinów (tylko ty widzisz skina) i nie widzę różnicy ulta (przynajmniej na tym programie wygląda tak samo jak normalny).

Kiedyś najlepszy był Fizz Rybak ale teraz rozj&bał go Fizz z Pustki oraz najwięcej widziałem (teraz) Fizzów rybaków bo nie stać ich na fizza z pustki :D

Heh :-) Właśnie wiem dużo widziałem ostatnio Fizz'ów Rybaków, ale ja chciałbym być wyjątkowy <3. Oczywiście nie oznacza to, że nie możecie głosować na Fizz'a rybaka. Możliwe, że go wybiorę.

PS Dopisujcie dlaczego wybrać tą skórkę, a nie inną!

Opublikowano

Zależy czym lepiej Ci się gra ;)..

W Maju będzie przeceniony skin do Kha'Zixa. Więc polecam zastanowić się nad tym. Oszczędzasz 650 RP.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Dla mnie najlepsz "był" z tundry, teraz kupiłem z pustki ale tylko dlatego ze ma fajny wyglad skilli.

up. Do wyprzedaży khazixa to zdąży doładować rp 5 razy jak nie wiecej.

Opublikowano

Zależy czym lepiej Ci się gra ;)..

W Maju będzie przeceniony skin do Kha'Zixa. Więc polecam zastanowić się nad tym. Oszczędzasz 650 RP.

Ogólnie często gram fizz'em. Moje czasy Kha'Zixa się skończyły (czasami nim gram).

Dla mnie najlepsz "był" z tundry, teraz kupiłem z pustki ale tylko dlatego ze ma fajny wyglad skilli.

up. Do wyprzedaży khazixa to zdąży doładować rp 5 razy jak nie wiecej.

Czyli mówisz, że warto kupić Fizz'a z Pustki?

Czekam jeszcze na jakieś 2 wypowiedzi ;D

Opublikowano

Z pustki bo jest po prostu inny :P Fioletowy kolor wg. mnie lepszy niż niebieski, fajny rekin i no wiesz respect za skin który niedawno wyszedł :D

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Fizz z pustki - ładne kolory, ciekawe ulti.

Ale Rybak Fizz też spoko :p

Opublikowano

FIzz Rybak , ma fajny kapturek żółty :D

Tundra brzydki ma praktycznie z 3 kolory zmienione ,a animacje to 0 w porównaniu do Rybaka Fizza.

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...