Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga. Poszukuję czegoś... specjalnego.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu pragnę zaznaczyć, iż nie mam pojęcia czy ten temat nadaje się bardizej do działu Offtop, czy do tego. Więc wybrałem dział Anime. Jeżeli zje*ałem, proszę mnie nagrodzić 5% i dać temat gdzie potrzeba.

Szukam perełek.

Nie jestem wybredny o gatunek, ale nie zdzierżę Ecchi, Hentai (z cenzurą rzecz jasna) i żadnych akcji które dzieją się przez zboczone nastolatki. Znudziło mnie to dawno temu. Oh, i jeszcze jedno: żeby nie podawać takich schematowych ch*jowych mang jak Bleach. 

Może być to One-Shot, może mieć 700 rozdziałów. Byle by niszczyło.

Lista mang które aktualnie czytam, bądź przeczytałem.

Tower of God,

One Piece,

Naruto,

Gintama,

Katekyo Hitman Reborn,

Gantz,

Fairy Tail,

The Breaker,

The Breaker: New ways.

Shingeki no Kyjioin (pisałem z pamięci),

Historys Strongest Disciple Kenichi,

All you need is kill (wschodząca perełka, polecam)

Yamada-kun to 7-nin no Majo,

Ao No Exorcist,

No game No life,

Magi,

Hunter x Hunter,

The Gamer (Nieoszlifowany Diament),

Psyren,

Berserker.

Jeszcze parę się pewnie by znalazło, ale czekam na propozycje od Was.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Psyren, 666 Satan, ares, Let's lagoon, liar game, kingdom, life is money, doubt, judge, immortal regis + kontynuacja cavalier, LOST+BRAIN (niejako 'gorsza' kopia death note ale warto), Sun-Ken Rock, Aphorism, ID - the greatest fusion fantasy, Shin Angyo Onshi, Nephilim John, drifters, gamaran, akama ga kill, battle royale, defense devil, veritas, jako że tower of god (które jest zajebiste) nie jest mangą to i magician, girls of the wild's, green boy, The god of highschool.

Z tego co wymieniłem większość to takie shouneny/'horrory'/survivale/zabójstwa,krew się leje, oczywiście let's lagoon i liar game są wyjątkiem bo to mangi na myślenie:P. Niektóre mogą nie podejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...